Setari Cookie-uri

EMIRATUL RAS AL KHAIMAH LANSEAZĂ O NOUĂ CAMPANIE DE PROMOVARE A DESTINAȚIEI, AVÂND CA PROTAGONISTĂ O PISICĂ SIMPATICĂ

Cel mai relaxat pisoi din lume este vedeta noii campanii, evidențiind emiratul ca fiind locul ideal pentru o #VacanțăPurrrfectă. Sloganul campaniei, "Totul Despre Tine," surprinde o experiență centrată pe client și poziționează Ras Al Khaimah drept destinația în care preferințele clienților sunt în centrul atenției.

CP

Un pisoi extrem de cool este vedeta celei mai recente campanii de brand a Autorității pentru Dezvoltarea Turismului din Ras Al Khaimah, care prezintă emiratul ca locul ideal pentru o #VacanțăPurrrfectă. Pisica este inspirată dintr-un motan real numite Leo, care și-a găsit un cămin în Ras Al Khaimah după ce a fost salvată de la Centrul pentru Animale RAK. El a devenit rapid o vedetă a rețelelor de socializare, evidențiind escapadele în aer liber disponibile în Emirat, de la cele lejere, relaxante, la cele pline de adrenalină.

Creată de FABLEfx, studioul de animație multiplu premiat, care se află în spatele unor proiecte majore de film, inclusiv „The Great" de pe Netflix și al mai multor reclame pentru nume mari precum BMW, Ferrero și HBO Nordic, campania pentru Ras Al Khaimahva fi comunicată pe cele mai populare canale digitale și de socializare. În ea, pisica călătorește în întregul Emirat pentru a experimenta zile relaxante pe plajă, apusuri frumoase și aventuri în munți, în toate ipostazele menținându-și atitudinea relaxată. Ras Al Khaimah prinde viață ca un loc unde poți să te relaxezi, să te destinzi și să ai parte de momente plăcute, fiind perceput ca un loc pentru a te deconecta, a căuta liniște și a explora împrejurimile, totul prin ochii "cele mai relaxate pisici din lume". Pisica este personificarea relaxării de neegalat și simbolul perfect pentru această campanie. La fel ca această pisică, vizitatorii din Ras Al Khaimah se pot simți liberi și relaxați în timpul vacanțelor în acest emirat. În povestea campaniei, pisica va arăta vizitatorilor cum să se retragă din ritmul alert al vieții, să încetinească și să găsească liniștea în timpul unei vacanțe în Ras Al Khaimah.

Citește și:

Raki Phillips, CEO al Autorității pentru Dezvoltarea Turismului din Ras Al Khaimah, a declarat: "Bogăția experiențelor din Ras Al Khaimah prinde viață într-un mod inedit în noua noastră campanie. Alegerea unui personaj-pisică pentru cea mai recentă campanie de marketing a Ras Al Khaimah este una strategică, bazată pe percepțiile consumatorilor, alinierea brandului și cercetările care arată că o mascotă într-o campanie publicitară se poziționează cu 37% mai bine pentru o cotă de piață mai mare. Acest lucru a fost întărit printr-un sondaj YouGov care a validat faptul că prezența pisicii în campania noastră rezonază cu publicul țintă și contribuie la creșterea gradul de simpatie cu până la 90% în cazul campaniilor testate în toate piețele. Această campanie creativă va contribui la atragerea de noi turiști cu ajutorul unui personaj fascinant și memorabil, care a fost odată un motan real și iubit în Emirat."

Citește și:

Campania "Totul Despre Tine" va viza clienții din piețele-cheie pentru Ras Al Khaimah și își propune să atragă noi vizitatori prin construirea unei afinități prin intermediul acestei pisici iubitoare, cu o poveste emoționantă. Campania începe cu un videoclip de introducere care spune povestea pisicii și cum a fost salvată și și-a găsit un cămin în Ras Al Khaimah. Vor urma apoi trei video-uri scurte și imagini în care plajele imaculate, selecția diversă de hoteluri și vârful iconic al munților Jebel Jais, cel mai înalt vârf din EAU, găzduiesc vizitatorii cei mai relaxați.

Campania are și o componentă de gamification pentru a spori gradul de awareness și loialitatea față de brand. Vizitatorii paginii campaniei, visitrasalkhaimah.com/all-about-you, pot juca un joc în care folosesc o geantă de plajă pentru a aduna cât mai multe lucruri necesare pentru vacanță, având șansa de a câștiga premii interesante, precum o călătorie cu toate cheltuielile plătite în Ras Al Khaimah și vouchere de reducere.

Citește și:

Pentru a afla mai multe vizitați visitrasalkhaimah.com/all-about-you sau paginile de Instagram, YouTube și Facebook.

Vizionare placuta


Kudika
14 Noiembrie 2023
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.