Setari Cookie-uri

Antonia crede ca s-a îngrășat și caută motivația de a merge din nou la sală: Oficial sunt în etapa mea de grăsuță. Fără dubii

Antonia este considerată cea mai frumoasă femeie din România, însă ea are o cu totul altă părere. Vedeta s-a plâns în mediul online că s-a îngrășat și le-a mărturisit internauților că este în căutarea motivației de a merge din nou la sală.

Antonia este considerată cea mai frumoasă femeie din România, însă ea are o cu totul altă părere despre ea. Recent, vedeta făcut o mărturisire sinceră pe Instagram, recunoscând că a pierdut lupta cu kilogramele și se confruntă cu o perioadă în care se simte mai "grăsuță" sau "plinuță" decât în mod obișnuit. Ea a dezvăluit că nu a mai putut merge la sală din cauza unui program încărcat, dar că acum își propune să ia măsuri pentru a reveni la o formă fizică mai bună.

Antonia este mamă a trei copii și își asumă multiple roluri în viața sa, cum ar fi mamă, artistă, soție, fiică, prietenă și actriță, iar aceasta poate fi o sursă de stres și solicitare pentru ea, afectându-i capacitatea de a se concentra pe exerciții fizice și sănătate.

Citește și:

„Oficial sunt în etapa mea de grăsuță. Fără dubii! Fata voastră a devenit un pic plinuță! Vouă nu vă pasă, nici mie nu mi-ar păsa, dar simt că trebuie să mă descarc. Trebuie să îmi recapăt motivația să mă duc la sală”, a spus vedeta, potrivit Pro TV.

Ea a menționat că încearcă să își recapete motivația de a merge la sală și să facă efortul de a se menține activă, dar recunoaște că nu a avut scuze pentru kilogramele în plus acumulate și a început să urmeze o dietă pentru a face schimbări în viața ei.

„Nu e doar despre motivație însă! E vorba de programul meu! Hai, Antonia, fii mamă, fii artistă, fii soție, fiică, fii prietenă, fii actriță, fii comendiantă! [...] Dar nu am scuze! Mergi la sală așa cum ai făcut-o și anii trecuți, dimineața! Dar e așa de bine să dormi! Ah, dar ai uitat să menționezi înghețata pe care ai mâncat-o toată vara. Par nebună, dar mi-e foame și asta se întâmplă când mi-e foame!”, a mai spus cântăreața.

Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
26 Iulie 2023
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.