Setari Cookie-uri

Cum își educă Oana Roman fiica? Isabela, reguli stricte din partea vedetei:Nu este OK și că nu este normal să facem chestia asta

Oana Roman este tare mândră de fiica sa, Isabela, dar și de felul în care a crescut-o. Vedeta s-a asigurat că are parte de echilibru în viața sa, astfel că acum are câteva reguli de care ține cont.

Oana Roman se bucură nu doar de succesul său profesional, ci și de o relație minunată cu fiica sa, Isabela. Vedeta înțelege că cea mai prețioasă realizare din viața sa este legătura pe care o are cu micuța sa, de care are grijă să nu îi lipsească nimic.

Cea mică, Isabela, se bucură de atenția și iubirea mamei sale, care îi satisface toate dorințele. Totuși, Oana Roman alege să fie, atunci când este cazul, strictă, impunând reguli și restricții pentru a asigura o educație adecvată. Astfel, Isabela are libertatea de a experimenta și de a învăța din propriile alegeri, în timp ce învățăturile mamei sale o ghidează pe calea corectă.

„Asta cu „nu ai voie” este ca și cu fructul oprit. Nu este OK! Îi spui: „Încearcă, vezi cum e! Eu nu consider că este OK, dar dacă ție îți place, poți să încerci să vezi cum este, nu este absolut nicio problemă!”. Știe că nu este OK și că nu este normal să facem chestia asta. (n.r. să meargă la școală cu unghiile făcute)

Citește și:

E un copil foarte cuminte, e conștientă de faptul că este un copil foarte cuminte. A fost foarte haioasă, mi-a zis: „Mami, eu când o să fiu mare o să vreau un copil ca mine!”. E conștientă de faptul că este un copil cuminte și înțelegător!”, a declarat Oana Roman pentru EGO.

Isabela a crescut într-un mediu în care mama ei este cunoscută publicului larg, dar acest lucru nu a afectat-o. Micuța vede această normalitate ca pe ceva natural și nu profită de statutul mamei sale. Oana Roman s-a asigurat că fiica sa este modestă și nu se simte superioară față de ceilalți copii din cauza celebrității sale.

„Așa a crescut, aceasta este normalitatea ei, practic. Cred că dacă n-ar fi, i s-ar părea ciudat! Așa a crescut de când s-a născut, normalitatea ei este asta, ca eu să apar la televizor, să apar în ziare, să mă știe lumea pe stradă, să mă cunoască oamenii, să o cunoască și pe ea.

Citește și:

Dar nu face caz din asta deloc, e foarte în banca ei, nu se laudă niciodată cu chestia asta și are un bun simț cu care s-a născut cumva, cred. Nu se laudă și știe că expresia „nu știi cine sunt eu?” nu avem voie să o pronunțăm și să o folosim pentru că este un lucru lipsit de educație și cu mare prost-gust.”, a mai spus vedeta pentru sursa citată mai sus.

Vizionare placuta


Kudika
18 August 2023
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.