Setari Cookie-uri

Reacția lui Mircea Badea cu privire la influencerii din România, după farsa cu Brânza Regelui Carol al III-lea

Mircea Badea a vorbit despre influencerii care au căzut în capcana farsei cu brânza Regelui Carol al III-lea. Ce sunt dispuse vedetele să facă, de fapt, pentru publicitate?

Un tânăr creator de conținut, Andrei Petroff, a stârnit un val de discuții în mediul online, după ce a reușit să păcălească anumiți influenceri, printre care Oana Roman, Ana Morodan și Claudisky, să promoveze un produs inexistent: "Brânza Regelui Carol al III-lea".. Scandalul a devenit subiectul central al discuțiilor în mediul online și a ajuns și la urechile lui Mircea Badea, prezentatorul de la Antena 3, care și-a exprimat opinia cu privire la influencerii din România.

"Asta cu influencereala nu numai că este de interes în România, dar e și generatoare de venituri uriașe. Cum să te uiți pe Instagram la influencerii lui pește, de ce să te uiți când ei prestează doar o infinită pauză publicitară. Este ca și cum te-ai uita la televizor și nu poți vedea o emisiune, o știre, un film, vezi nonstop spoturi publicitare. N-au conținut, în afară de «Aveți un cod de reducere», în sfârșit," a comentat Mircea Badea.

Citește și:

El a continuat prin comentarii aspre cu privire la modul în care Oana Roman și Ana Morodan au fost păcălite să promoveze produsul fictiv.

"Cum a reușit un tânăr să păcălească niște influenceri să promoveze un produs care nu există, mai exact, brânza Regelui Carol al III-lea! Nume din online, Ana Morodan, să fim serioși. Cu toată dragostea, nu e Einstein, dar are sute de mii de fani, mă depășește," a mai spus Mircea Badea în emisiunea sa.

În urma acestei păcăleli, Oana Roman a reacționat vehement, declarând că ea știa că totul este un fals, menținându-și poziția de influencer responsabil. Ea a afirmat că va lua măsuri legale împotriva persoanei care a inițiat această acțiune.

„Ca să lămurim această mizerie. Nu. Eu nu am căzut în plasă. Doar m-am prefăcut. Am postat, apoi am șters, dar am păstrat postările ca să existe probe la dosar pentru acest infractor. Am dat mail în care rugam să confirme cine e și am transmis pe WhatsApp toate informațiile către cineva care lucrează cu Casa Regală pentru a investiga speța, iar acest personaj să răspundă legal pentru ceea ce face”, a explicat Oana Roman.

Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
8 Noiembrie 2023
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.