Setari Cookie-uri

Secretul siluetei Dianei Munteanu! La 45 de ani, vedeta nu se poate abține de la un singur aliment: Mănânc şi zilnic...

Diana Munteanu a mărturisit cum reușește să își mențină vitalitatea și silueta suplă, la 45 de ani, mâncând ceea ce îi face plăcere.

La vârsta de 45 de ani, Diana Munteanu strălucește în fața micilor ecrane, având o formă fizică de invidiat. Cu o siluetă zveltă și o apariție radiantă, vedeta a reușit să atragă atenția publicului nu doar prin charisma sa, ci și prin transformarea remarcabilă din ultima perioadă.

În ultimii ani, Diana Munteanu a fost subiectul unor speculații legate de greutatea sa, iar unii internauți s-au întrebat chiar dacă suferă de anorexie. Cu toate acestea, vedeta a clarificat că se simte excelent în propria piele și că a adoptat un stil de viață sănătos, nu un regim alimentar restrictiv.

"Presupune o disciplină pe care mi-am format-o singură, ore de antrenament, ceva restricţii în ceea ce priveşte mâncarea, dar eu am făcut din toate astea un stil de viaţă. Şi nu mai pare deloc un sacrificiu! Mă simt bine în pielea mea, probabil sunt în cea mai bună formă a mea!

Citește și:

La îngheţată nu renunţ! Mănânc şi zilnic dacă am poftă, dar reduc din alte alimente nocive sau fac mai mult sport. Echilibrul este cuvântul de bază! În orice! Dar asta mai vine şi odată cu vârsta", a mărturisit Diana Munteanu conform Wowbiz.

Această transformare spectaculoasă nu este doar rezultatul unui regim strict, ci și al unei vieți echilibrate și sănătoase, pe care Diana o promovează cu încredere. Adoptând un stil de viață cu accent pe alimentația echilibrată, cu preponderență pe pește, salate, fructe și legume, Diana Munteanu a reușit să-și mențină starea de bine și forma fizică dorită.

"Viaţa echilibrată şi sănătoasă pe care o duc, dar şi plus împlinirile sufleteşti sunt factorii care m-au păstrat în forma în care sunt acum. Cred că trebuie să existe un echilibru în toate", a subliniat vedeta.

Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
6 Martie 2024
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.