Setari Cookie-uri

Diana Șoșoacă, acuzații dure la adresa soțului, în plin divorț. De ce a cerut ordin de protecție:Îmi este frică pentru viaţa mea

Diana Șoșoacă tună și fulgeră, iar despărțirea de fostul soț nu este una liniștită. Ce acuzații dure îi aduce Șoșoacă fostului partener de viață, pentru care a cerut un ordin de protecție.

După 7 ani de mariaj, senatoarea Diana Șoșoacă și soțul său, Silvestru Șoșoacă, au hotărât să pună punct relației lor, iar separarea a fost una tumultoasă, aducând în prim-plan acuzații de abuzuri și amenințări din ambele tabere. Totul a început în luna februarie, când Diana Șoșoacă l-a suspendat pe soțul ei din conducerea partidului SOS România, declanșând un adevărat scandal mediatic.

La scurt timp după acest eveniment, au început să apară dezvăluiri tulburătoare din interiorul familiei Șoșoacă, iar tensiunile dintre cei doi parteneri s-au accentuat. Silvestru Șoșoacă a acuzat-o pe Diana că s-a schimbat radical în ultimii ani, în timp ce succesul și notorietatea ei din sfera publică au început să afecteze relația lor familială.

Citește și:

”După intrarea în Parlament de acum trei ani şi jumătate, Diana a involuat ca om. A evoluat ca şi notorietate, a fost poate cel mai prolific senator, cel mai cunoscut politician din ţară cu siguranță, dar a involuat ca om. Cu cât avea mai mult succes în afara casei, în casă lucrurile erau diferite până când nu s-a mai putut locui împreună”, a spus soțul senatoarei în urmă cu doar câteva săptămâni – imediat după ce a depus actele de divorț, pentru Antena 3.

După ce au decis să divorțeze, situația s-a complicat și mai mult. Diana Șoșoacă a cerut un ordin de protecție împotriva fostului ei soț, susținând că se simte amenințată și că este victima unor agresiuni fizice și emoționale repetate. Acuzațiile ei au inclus și faptul că Silvestru Șoșoacă ar fi amenințat-o că o va face de rușine în fața întregii țări și că îi va lua copilul.

Citește și:

”Îmi este frică pentru viaţa mea şi viaţa copilului meu pentru că ştiu de ce este capabil. Ştiu câtă ură are împotriva mea şi a copiilor mei. Nu îmi e frică de ucraineni mai mult decât de acest om care poate să acționeze într-un mod abominabil. Ordinul de protecție există şi pentru agresiune psihologică nu numai bătăi. Nu am luat în viața mea medicamente, nu am nicio problemă psihică, nu am fost niciodată internată. În schimb, dânsul m-a amenințat că dacă nu-mi dau demisia din funcția de senator va face în așa fel încât să mă facă de rușine în toată țara pentru că în spatele lui sunt oameni potenți financiar”, a spus Diana Șoșoacă.

În replică, Silvestru Șoșoacă a negat vehement acuzațiile și a declarat că el și familia sa sunt victime ale unor manipulări și abuzuri din partea senatoarei.

Citește și:

”Da, a lovit-o și pe fiica mea și este foarte speriată, ne urmărește, vine în fața blocului. Deci eu nu sufăr de nicio boală psihică și, atenție, astfel de aserțiuni, trebuiau să îi spună cei din spatele lui că, se plătește pentru așa ceva. Mai mult, m-a amenințat că va face în așa fel încât să fiu internată la un spital de nebuni și să-mi ia copilul de lângă mine. Ori, în acest caz eu nu puteam decât să reacționez printr-un ordin de protecție, să cer un ordin de protecție. Sunt depuse toate probele. Dacă n-aș fi avut probe, nu s-ar fi emis niciodată un ordin de protecție provizoriu. Să știți că se obțin foarte greu.”, a mai declarat senatoarea.

Vizionare placuta


Kudika
3 Aprilie 2024
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.