Setari Cookie-uri

Florin Zamfirescu, cuvinte de laudă față de Diana Roman, nora sa. Fiul marelui actor s-a căsătorit weekend-ul trecut

Florin Zamfirescu a vorbit despre nora sa, actrița Diana Roman. Ea și Vlad Zamfirescu s-au căsătorit religios weekendul trecut, iar petrecerea nu putea avea loc în altă parte decât pe acoperișul Teatrului Național!

Vlad Zamfirescu și Diana Roman s-au căsătorit religios, având parte de o nuntă de poveste, care a avut loc weekendul trecut, după ce în luna mai cei doi actori s-au căsătorit civil.

Nunta a fost organizată cu discreție, iar petrecerea a avut loc pe acoperișul Teatrului Național. Florin Zamfirescu a făcut mărturisiri despre nunta fiului său, declarândându-se încântat de modul în care a ieșit tot evenimentul.

„N-a venit nimeni din presă, din ziariști să filmeze ceva. Și am zis că poate a fost ținută în foarte mare secret, nu e rău. A fost o nuntă foarte frumoasă pe acoperișul Teatrului Național, e un restaurant acolo. A fost cea mai frumoasă nuntă la care am participat. A fost foarte bine organizată. Localul a fost excelent ales, a fost minunat faptul că s-a ținut în aer liber. Oamenii puteau fuma, eu nu fumez, de exemplu, plus că muzica putea fi tare, dar nu ne spărgea urechile. Fiind în aer liber, sunetul se pierdea în spațiu… Am primit azi o filmare, eu nu am știut de ea. A fost o dronă care a filmat. E o filmare foarte frumoasă”, a declarat Florin Zamfirescu, pentru FANATIK.

Citește și:

Despre viitorul cuplului, Florin Zamfirescu a glumit că, dacă Vlad și Diana vor avea un copil, acesta ar putea deveni chirurg datorită combinației dintre profesia miresei, actriță, și a pasiunilor lor artistice. El a evidențiat faptul că majoritatea nepoților săi au înclinații artistice, iar întreaga familie Zamfirescu pare să fie profund implicată în lumea artistică.

„Diana, nu numai că e actriță, nu numai că e foarte, foarte frumoasă, dar e și foarte talentată, extraordinar de talentată. Acuma, între Vlad și Diana dacă se naște un copil, ăla ce-o să facă? Eu știu… Poate chirurg! Cine știe ce-o să fie. Dar nepoții mei actuali, aproape toți cei patru, au înclinații artistice. Cel mare al lui Vlad, Matei, e la Liceul Tonitza și asta spune multe. Cel mare al lui Ștefana a intrat acuma la Liceul George Enescu, el e pianist și cântăreț la orgă deja de mare succes. Iar cei doi mici dau semne foarte puternice. Băiatul cel mic al lui Vlad, care se numește și Florin Zamfirescu, e toboșar, visează să facă tot felul, dansator ca maică-sa, căci mama lor, Mihaela este coregrafă și balerină.

Citește și:

Deci din zona asta, ce să fac? Eu nu mi-am îndrumat copiii, nici pe Ștefana, care e actriță și profesoară la UNATC, nici pe Vlad să facă teatru. Din contră! M-am opus cât am putut… Dar n-am avut ce să fac”, a mai declarat Florin Zamfirescu, pentru sursa citată mai sus.

Vizionare placuta


Kudika
13 Septembrie 2023
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.