Setari Cookie-uri

Cum se înțelege Diana Munteanu cu tatăl fiului ei, la 10 ani de la divorț: Merg mai departe...

Diana Munteanu, în vârstă de 45 de ani, și antrenorul de fotbal Claudiu Niculescu, au fost căsătoriți timp de 7 ani, între 2007 și 2014. În ciuda despărțirii lor, cei doi părinți rămân implicați în creșterea fiului lor, David, iar acum, la 10 ani de la divorț, vedeta TV dezvăluie cum gestionează relația cu fostul ei soț.

Deși au ales să meargă pe drumuri separate în urmă cu mai bine de un deceniu, Diana Munteanu și Claudiu Niculescu au găsit o modalitate de a colabora în creșterea și educația fiului lor. Cu un angajament ferm față de bunăstarea lui David, cei doi părinți au reușit să mențină o relație respectuoasă și echilibrată.

„Minunat, ca întotdeauna”, a declarat Diana Munteanu, vorbind despre colaborarea ei cu Claudiu Niculescu în creșterea fiului lor.

De-a lungul anilor, Diana Munteanu a fost un exemplu de reziliență și putere interioară, gestionând cu încredere responsabilitățile de mamă singură. Cu toate că l-a crescut singură pe David, ea a recunoscut întotdeauna sprijinul și implicarea lui Claudiu Niculescu în viața fiului lor. În ciuda provocărilor vieții de mamă singură, Diana Munteanu nu a dat niciodată dovadă de autocompătimire sau de sentimente de victimizare.

Citește și:

„Nu-mi place să-mi plâng de milă, să mă văicăresc. Cu ce te ajută? Eu nu înțeleg oamenii care se plâng. (…) Sunt niște lucruri pe care le-am luat atât de normal și de firesc, le-am privit exact așa cum au venit și cred că de-asta le-am parcurs ușor. Niciodată nu zic: «Aoleu, ce mă fac?». Merg mai departe. (…) N-am avut niciodată momentul ca să am nevoie să mă remontez, nu știu cum e. Le iau așa cum vin și le fac ca atare.”, a mărturisit Diana Munteanu pentru Unica.ro.

În plus, Diana Munteanu a fost subiectul unor discuții recente legate de aspectul său fizic, mulți considerând că a slăbit excesiv. Cu toate acestea, vedeta TV a explicat că se simte bine în pielea ei și că își menține un stil de viață activ și sănătos, concentrându-se pe sport și alimentație echilibrată.

Citește și:

„Aş spune că sunt chiar mai fit decât eram acum un an. (zâmbeşte) Da, pentru că mi-am spus că, dacă tot stăm acasă, să fac ceva bun şi sănătos şi, începând din perioada aia, împreună cu David, ne-am făcut un program zilnic de antrenament. Au fost zile când ne-am antrenat şi de două ori pe zi şi a fost minunat. Pentru mine, sportul şi mâncarea sănătoasă sunt stil de viaţă, ceva ce a devenit normalitate. Iar disciplina este ceva ce s-a format în anii de şcoală, atunci când făceam sport de performanţă şi care, iată, m-a ajutat să rămân aşa”, a spus în 2021 Diana Munteanu pentru Clickpentrufemei.ro. „La 1,71 de metri, am 53,5 kilograme, ceea ce, în orice altă ţară, ar fi considerată o greutate absolut normală. Şi, până la urmă, fiecare trebuie să fie aşa cum se simte cel mai bine în pielea lui!”, a mai adăugat vedeta.

Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
8 Februarie 2024
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.