Setari Cookie-uri

Lora a renunțat la a-și mai cumpăra casa de vis și s-a mutat cu chirie: Este fantastic...

Lora a făcut o schimbare importantă în planurile sale de viitor și a renunțat, pentru moment, la ideea de a-și cumpăra propria sa locuință.

Lora, una dintre cele mai iubite și apreciate cântărețe din România, a făcut o schimbare importantă în viața ei, mutându-se împreună cu logodnicul ei, Ionuț Ghenu, într-o vilă elegantă din zona de Nord a Capitalei. Artista și viitorul ei soț au decis să amâne construcția casei mult dorite, optând să trăiască mai întâi experiența unei locuințe cu chirie.

Noua lor locuință impresionează prin eleganță și rafinament, fiind dotată cu toate facilitățile necesare unei vieți confortabile, inclusiv o piscină spectaculoasă. Într-un interviu acordat pentru cancan.ro, Lora a dezvăluit că au fost sfătuiți să trăiască mai întâi la casă înainte de a se angaja în construcția propriei locuințe, pentru a-și contura mai bine nevoile și preferințele.

Citește și:

„M-am mutat la o casă superbă, dar nu m-am apucat de construcția casei mele. Am fost sfătuiți să avem experiența traiului la casă înainte să ne construim, ca să știm exact de ce avem nevoie, ce înseamnă, și este fantastic”, a mărturisit Lora.

Artista se declară încântată de spațiul generos pe care îl oferă noua lor locuință, precum și de faptul că se bucură de o piscină proprie, perfectă pentru relaxare în zilele călduroase. Amplasată în apropierea unei păduri, vila le oferă liniștea și intimitatea de care au nevoie pentru a se bucura pe deplin de această nouă etapă din viața lor.

Cu toate că inițial își dorea o casă cu două etaje, Lora recunoaște că perspectiva ei s-a schimbat în timp ce trăiește în noua lor locuință.

Citește și:

„Am înțeles un lucru important, din prima, nu trebuie să aibă două etaje. Voiam să fie etaj 1 + mansardă. Acum am asta și iubesc treptele, dar două etaje nu ar fi cea mai bună idee”, a adăugat artista.

Vizionare placuta


Kudika
2 Aprilie 2024
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.