Setari Cookie-uri

Dan Badea, dezvăluiri despre mariajul cu Lora: S-a râs, da, până la un punct...

Dan Badea a făcut câteva declarații neașteptate legate de divorțul de prima soție, Lora. Artista a fost acuzată de infidelitate, iar acum comediantul a vorbit despre acea perioadă.

Căsniciile vedetelor au fost întotdeauna subiecte de interes pentru publicul larg, iar relația dintre Lora și Dan Badea nu a fost o excepție. Cei doi artiști au fost căsătoriți timp de doi ani, din 2012 până în 2014, iar divorțul lor a stârnit multe controverse și speculații, mai ales din cauza acuzațiilor de infidelitate ale artistei.

În timpul mariajului lor, Lora a fost acuzată de infidelitate, după ce, la scurt timp după despărțirea de Dan Badea, a apărut la brațul lui Ionuț Ghenu, care era pe atunci iubitul Doiniței Oancea. Aceste zvonuri au alimentat discuții și speculații în presă, iar viața personală a artistei a devenit subiect de interes pentru mulți internauți.

Recent, într-un interviu acordat pentru PlayTech Știri, Dan Badea a vorbit despre unul dintre cele mai importante aspecte ale unui mariaj - umorul.

Citește și:

"Umorul în viață e foarte important, să nu uităm că toate fetele, când sunt întrebate, zic că vor soți veseli. Deci, plecând de aici, înseamnă că e foarte important. În prima căsnicie (n.r. – cu solista Lora) a fost important umorul. S-a râs, da, până la un punct și apoi nu s-a mai râs", a declarat Dan Badea, pentru sursa citată mai sus.

Pe de altă parte, Lora a vorbit deschis despre începuturile relației ei cu Dan Badea și a dezvăluit motivele care au stat la baza căsătoriei lor.

"Eu am fost sfătuită de asistentul care mi-a pus o perfuzie, după un teribil șoc emoțional, să merg și să mă vadă un doctor prieten cu el, care în acel moment era la spitalul de psihiatrie. Când am ajuns în față și am văzut ce fel de oameni, cu ce fel de suferințe intră acolo, pur și simplu m-am trezit. Eu am clacat când m-am trezit fără logodnic, fără casă, fără bani și fără un plan. Am ajuns la cel mai jos nivel, pentru că am iubit un om de o cruzime șocantă pentru mine", a mărturisit Lora într-un interviu pentru Viva.ro.

Citește și:

Ea a continuat dezvăluind că, în ciuda faptului că știau amândoi că nu erau îndrăgostiți unul de celălalt, au ales să se căsătorească. Motivul pentru această decizie a fost legat de faptul că Lora era recunoscătoare că a scăpat dintr-o relație abuzivă, crezând că iubirea va veni în timp.

"Eram atât de fericită că sunt vie și că cineva vrea să îmi fie bine, încât am crezut când mi s-a spus că iubirea vine în timp. M-am bucurat că aveam înțelegere și mă puteam ocupa de cariera mea. Dar m-a costat asta pe toate planurile, am plătit un preț și mai mare”, a adăugat artista.

Vizionare placuta


Kudika
4 Octombrie 2023
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.