Setari Cookie-uri

Lora, nevoită să își schimbe stilul de viață din cauza problemelor de sănătate! Cum se simte acum artista?

Lora a fost nevoită să își schimbe stilul de viață din cauza problemelor de sănătate cu care s-a confruntat. Ce schimbări a făcut artista?

Lora, în vârstă de 41 de ani, se menține într-o formă fizică excelentă și acordă o atenție deosebită stilului de viață sănătos. Artista a dezvăluit recent motivele care au condus la schimbarea stilului său alimentar, iar acest lucru a contribuit semnificativ la starea sa de bine. Lora face sport regulat și este conștientă de importanța alimentației în menținerea sănătății.

Într-un interviu acordat pentru viva.ro, Lora a vorbit despre provocările legate de sănătate cu care s-a confruntat. A aflat că suferă de intoleranță la gluten acum cinci ani, după o analiză de biorezonanță. De atunci, a luat decizia să elimine complet glutenul din alimentația sa.

„Am avut mereu o constituție mai atletică, chiar și fără sport. De când am aflat despre intoleranța la gluten, cu care cred că m-am pricopsit acum 5 ani, pur și simplu am renunțat la tot ce conține gluten și m-am desumflat. Nu era grăsime, era ca o inflamație, eram umflată și simțeam că mă ține pielea. Mă bucur tare că am aflat despre problema asta la o analiză de biorezonanță și am aflat că era sursa multor alte probleme, pe care acum le repar”, a povestit ea, pentru viva.ro.

Citește și:

Lora a dezvăluit că este pasionată și de recondiționarea hainelor, în special a celor decorate cu cristale cusute sau aplicate. Acest hobby îi aduce satisfacție și relaxare, iar prin repararea hainelor, ea își păstrează garderoba într-o stare impecabilă. De asemenea, artista a vorbit deschis despre lupta ei cu anxietatea și despre modul în care partenerul ei de viață a ajutat-o să învețe să se accepte așa cum este și să se elibereze de presiunea de a fi perfectă.

„Am fost foarte inspirată să am răbdare și cu mine, să mă înțeleg, să mă iert și să mă accept, să nu mai încerc să fiu perfectă… Mereu am avut anxietatea că voi fi părăsită, că nu îi va plăcea cuiva de mine. Cu el (n.r. – partenerul ei de viață), am învățat că lucrurile stau complet diferit, e foarte ok să fii tu; cu cât ești mai tu, cu bune si cu rele, oamenii tăi te vor găsi și vor fi acolo, cei care trebuie”, a adăugat Lora.

Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
10 August 2023
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.