Setari Cookie-uri

Irinel Columbeanu, încuiat în casă de fosta iubită. Prin ce chinuri a trecut fostul milionar: De dragul vremurilor bune

Viața alături de una dintre fostele sale iubite nu a fost deloc una ușoară. Femeia a făcut dezvăluiri neașteptate care au lăsat mască pe toată lumea. Cum se comporta cu fostul milionar?

Irinel Columbeanu a ajuns la azil. Acesta nu are bani să își plătească locul acolo, iar dacă nu ar exista câteva persoane miloase care să îi ofere ajutor financiar, acesta ar putea fi dat afară în orice moment. Deși patronul centrului de îngrijire pentru adulți îi este prieten de ani buni, a susținut că nu îl poate primi la nesfârșit, dar trăiește cu speranța că alții vor plăti pentru el.

Una dintre cele care i-au întins o mână de ajutor în aceste momente complicate pe care le trăiește, este nimeni alta decât fosta sa parteneră de viață, Daiana Estera Duțu. Aceasta i-a transmis chiar și un mesaj lui Irinel Columbeanu pe care este dispusă să îl primească în propria casă, pentru că se află la ananghie și pentru că se cunosc de atât de multă vreme. În plus, ea a precizat că a fost singura femeie care i-a oferit ajutor necondiționat și a rămas lângă el, când a pierdut totul.

Citește și:

Citește continuarea pe 9news.ro.

Vizionare placuta


Kudika
30 Octombrie 2023
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.