Setari Cookie-uri

Săndel Bălan, despre nunta fiicei sale cu Victor Cornea: Vor fi mulți artiști din București prezenți...

Tatăl Andreei Bălan, Săndel Bălan, nu l-a cunoscut încă pe actualul iubit al fiicei sale, însă a observat schimbările pozitive pe care jucătorul de tenis le-a adus în viața artistei.

Andreea Bălana fost în centrul atenției în ultima vreme, nu doar pentru talentul său muzical, ci și pentru relația ei înfloritoare cu jucătorul de tenis Victor Vlad Cornea. Într-un interviu recent acordat cancan.ro, tatăl ei, Sandel Bălan, a dezvăluit detalii despre viața personală a fiicei sale, dar și despre cum actualul ei partener de viață i-a schimbat radical felul de a fi.

"Este extrem de liniștită. Ne bucurăm să o vedem plină de viață și energie. Certurile cu George nu aveau niciun sens. Acum, amândoi se concentrează pe viețile lor", a mărturisit el, pentru sursa citată mai sus.

Relația dintre Andreea Bălan și tatăl ei nu a fost întotdeauna una ușoară, dar în timp au dezvoltat o legătură bazată pe respect reciproc și înțelegere. Sandel Bălan a oferit mai multe detalii despre viața fiicei sale, subliniind în special impactul pozitiv pe care relația ei cu Victor Vlad Cornea l-a avut. Cântăreața este alături de tânărul tenisman de un an acum, iar liniștea pe care o emană reflectă stabilitatea pe care relația lor i-a adus-o în viață.

Citește și:

În ciuda speculațiilor privind o posibilă căsătorie între Andreea Bălan și Victor Vlad Cornea, tatăl său susține că aceasta nu i-a dezvăluit astfel de planuri.

"Andreea nu mi-a spus nimic... Între timp, sunt invitat la nunta lui Radu, în toamnă, băiatul cu care lucrez la studio. Vor fi mulți artiști din București prezenți", a dezvăluit Sandel Bălan.

Locuind în Ploiești, Sandel Bălan nu vizitează prea des Capitala. Cu toate că a trecut un an de când Andreea Bălan a început relația cu Victor Vlad Cornea, care locuiește în casa ei, tatăl său nu a avut încă ocazia să-l întâlnească pe sportiv.

"Nu l-am întâlnit încă. Am auzit că a fost în Portugalia... Andreea este mereu cu el ori de câte ori poate. Dar mai întâi își onorează invitațiile la concerte și angajamentele de filmare pentru 'Te cunosc'. Are și multe reclame, dar își gestionează timpul. Are proiecte semnificative care o definesc ca artistă", a remarcat el.

Citește și:

Întrebat despre aparenta lipsă de implicare romantică a Andreei cu Petrișor Ruge, în ciuda relației lor profesionale strânse, Sandel Bălan a atribuit acest lucru dorinței ei de a ține separate chestiunile personale și cele profesionale.

"Petrișor a avut mereu o prietenă. Nu au amestecat niciodată cele două aspecte. Au dansat foarte bine împreună; nu i-am văzut certându-se. Dacă ar fi format un cuplu, acum nu ar mai dansa împreună", a mai clarificat el.

Sandel Bălan crede că fiica sa îi seamănă foarte mult și că a fost învățată încă de mică să muncească pentru ceea ce își dorește. El o descrie ca fiind organizată și extrem de ambițioasă, care nu se lasă bătută până când lucrurile nu ies așa cum ea își dorește.

Citește și:

"Este ca mine. Am fost mereu în mișcare continuă. Așa a fost crescută - să fie harnică, mereu activă, să selecteze ce este mai bun pentru ea. Și, nu în ultimul rând, am învățat-o pe Andreea să gândească la scară mare. Nu doar să facă ceva și să vadă cum merge. Nu, nu merge așa. Trebuie să gândești că faci ceva pentru a excela, pentru a fi mai bun, și pentru ca lumea să vadă că ai cele mai bune rezultate. Ea gândește la scară mare, își proiectează proiectele pentru viitor, știind dinainte că vor avea succes", a mai mărturisit el cu mândrie, pentru sursa citată.

Vizionare placuta


Kudika
9 Aprilie 2024
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.