Setari Cookie-uri

Tatăl Andreei Bălan, Săndel Bălan, de urgență la spital: Nu m-am gândit niciodată la moarte...

Tatăl Andreei Bălan, Săndel Bălan, a avut nevoie de îngrijiri medicale de urgență, după ce i s-a făcut rău în mijlocul străzii. Cum se simte fostul impresar al trupei Andre?

Tatăl Andreei Bălan, Săndel Bălan, a stârnit îngrijorare în rândul fanilor, după ce a fost nevoit să solicite ajutor medical în urma unor probleme de sănătate. Fostul impresar al trupei Andre a apelat de urgență la medic, după ce a întâmpinat dificultăți în menținerea echilibrului în timpul unei plimbări pe stradă.

Vara caniculară și înaintarea în vârstă au fost factori care au contribuit la nevoia tatălui Andreei Bălan de a căuta îngrijiri medicale. Totuși, vestea bună este că problemele de sănătate nu au fost de natură gravă și tratamentul aplicat i-a permis să se recupereze rapid. Săndel Bălan a declarat că optimismul său și stilul său de viață activ au contribuit, de asemenea, la procesul de vindecare.

Citește și:

„Am făcut niște controale, dar analizele au ieșit foarte bine. Am simțit ceva, un dezechilibru în a merge. Am ajuns la doctor și mi-a dat ce-mi trebuie. Mi-am revenit. Asta și din cauza căldurilor. Nu mi-am pus vreodată problema dacă mi-e teamă de moarte…Nu m-am gândit niciodată la moarte. Eu sunt mai optimist, așa a fost generația noastră. Cei de acum sunt prăpăstioși. Mereu am fost pozitiv. E bine să fii un om bun. Eu toată viața am fost un sportiv.

Am făcut kaiac-canoe, acum joc săptămânal tenis de masă. Merg și la competiții. Am sala la mine acasă, un aparat performant pentru gimnastică, ce solicită toți mușchii”, a împărtășit tatăl Andreei Bălan pentru cancan.ro.

Tatăl artistei a avut parte de momente prețioase alături de nepoțelele sale, Ella și Clara. Fetițele Andreei Bălan au venit în vizită la Ploieșri, în casa în care mama lor și-a trăit copilăria. Micuțele au avut șansa de a descoperi locurile în care mama lor a crescut, iar momentele petrecute cu bunicul matern le-a adus bucurii și amintiri prețioase.

Citește și:

„Au fost fetele Andreei, aici, cu soția. Au văzut și camera ei, știu absolut totul despre mama lor. Centurile de la karate nu le mai are aici. Eu mai am doar pașaportul ei sportiv. Sunt mândru de toate trei. Cea mare duce puțin spre mine, dar mai mult spre bunica de la Albești, mama soției”, a adăugat tatăl Andreei Bălan.

Referitor la relația dintre Andreea Bălan și Victor Cornea, Săndel Bălan a ales să evite comentariile pentru a menține o relație bună cu fiica sa.

„Nu l-am cunoscut. Nu vreau să-mi dau cu părerea, să se supere Andreea. Vreau să-mi păstrez o relație bună cu copilul meu”, a menționat Săndel Bălan.

Vizionare placuta


Kudika
18 August 2023
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.