Setari Cookie-uri

Sandel Bălan, prima declarație după ce s-a aflat că iubitul fiicei sale are un băiețel: m-a ținut departe de viața ei...

Săndel Bălan, tatăl Andreei Bălan, a făcut primele declarații după ce în presă au apărut informații potrivit cărora Victor Cornea are un băiețel în vârstă de 10 ani.

Recent, lumea mondenă a fost luată prin surprindere de dezvăluiri uluitoare privind viața personală a Andreei Bălan și a noului său iubit, Victor Vlad Cornea. Pentru artistă, este pentru prima dată după divorțul de George Burcea când alege să se afișeze public la brațul unui bărbat, iar cei doi au planuri de viitor împreună.

Victor Vlad Cornea, un talentat jucător de tenis, și-a făcut apariția în lumea vedetelor odată cu relația cu celebra cântăreață. Odată cu asta, au ieșit la iveală detalii neașteptate despre viața lui personală, mai precis faptul că are un copil de 10 ani, pe nume Luca, dintr-o relație anterioară.

Săndel Bălan, tatăl celebrei cântărețe, a avut o primă reacție la aflarea acestor detalii, el mărturisind că nu a fost informat despre această situație până la publicarea știrii pe internet.

Citește și:

"Nu știu ce să spun, nu cunosc situația, am citit știrea pe Internet, nu-mi dau eu cu părerea. Nu-l cunosc nici pe jucătorul de tenis, nici pe fiul lui. Andreea m-a ținut departe de viața ei personală, cu mama ei vorbește despre tot, eu sunt la Ploiești, ele, la București," a declarat Săndel Bălan pentru playtech.ro.

În paralel, Victor Vlad Cornea a început să se integreze în familia Andreei Bălan, cunoscându-le pe cele două fiice ale acesteia din mariajul cu George Burcea, Ella și Clara. Victor a întâlnit-o și mama iubitei sale și pare să fie hotărât să facă parte din viața artistei pe deplin.

Pe de altă parte, despre fiul său Luca, Victor a dezvăluit că este un băiat de 10 ani, care este clasa a V-a și care stă în București cu mama sa. Se pare că micuțul este pasionat de fotbal, și nu de tenis, ca tatăl său.

Citește și:

"Nu l-am constrâns, ba chiar l-am ajutat să se înscrie la Dinamo, la o grupă de copii, un club la care, de altfel, activez și eu. Vă asigur că mă înțeleg foarte bine cu băiatul meu, nici vorbă de a-mi uita de îndatoririle ce-mi revin," a declarat jucătorul de tenis.

Vizionare placuta


Kudika
12 Octombrie 2023
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.