Setari Cookie-uri

Secretul Alinei Pușcaș împotriva kilogramelor în plus: Eu, practic de 15-16 ani, fac fasting fără să îmi dau seama...

Alina Pușcaș are 3 copii, însă acest lucru nu o împiedică să aibă în continuare grijă de ea. La ce trucuri apelează vedeta pentru a se menține într-o formă de invidiat?

La doar 38 de ani, Alina Pușcaș, prezentatoare la Antena 1 și mamă a trei copii, impresionează cu o transformare spectaculoasă, reușind să slăbească șase kilograme într-un timp record. Secretul frumoasei vedete constă într-o dietă inedită și în abordarea personală asupra stilului de viață.

Într-o dezvăluire făcută recent la Star Matinal, Alina Pușcaș a împărtășit că a adoptat din nou "dieta 333," un regim alimentar pe care l-a experimentat și în 2020 cu rezultate notabile. De această dată, vedeta a reușit să scape de patru kilograme în doar nouă zile, reconfirmând eficacitatea acestei abordări neconvenționale.

"Prima dată, în 2020, am slăbit în nouă zile aproape șase kilograme. Eu atunci nu făceam sport, în perioada respectivă nu, din contră. Am lucrat masă musculară și eram ceva de genul „Stai puțin, de ce atunci am slăbit mai repede?” Avea legătură cu faptul că eu cât am ținut dieta asta am făcut și sport și atunci musculatura o simțeam că era mai grea și atunci pe cântar am slăbit patru kilograme în această nouă zile," a explicat Alina Pușcaș, pentru spynews.ro.

Citește și:

Secretele acestei diete includ o variantă de fasting, o practică adoptată de vedetă fără să își dea seama. Alina Pușcaș dezvăluie că de aproximativ 15-16 ani sare peste micul dejun, începând prima masă după prânz, iar această abordare a contribuit la menținerea siluetei sale.

"Eu, practic de 15-16 ani, fac fasting fără să îmi dau seama, pentru că eu de fiecare dată săream peste micul dejun, mai puțin în vacanțe, dar micul dejun nu mi-l lua, și atunci începeam cu prânzul și făceam fasting fără să știi," a adăugat prezentatoarea TV.

Alina Pușcaș, căsătorită cu medicul stomatolog Mihai Stoenescu din 2019, a adăugat că pandemia a amânat planurile lor de nuntă în Mykonos, Grecia, iar cununia religioasă nu a avut loc încă.

Citește și:

„Noi am vrut să facem nunta în 2019. Am făcut atunci cununia civilă și în 2020 era deja programat totul să facem nuntă în Grecia, în Mykonos, însă a venit pandemia. Și s-a închis. Nu am avut voie. Ne-au spus foarte clar că putem să facem petrecere, dar nu se dansează, se stă la masă, nu ai voie să fii mai mult de 50 de persoane și după ce am zis că de ce o fac acolo.", a mărturisit Alina.

Vizionare placuta


Kudika
14 Decembrie 2023
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.