Setari Cookie-uri

Claudia Iosif se reinventează după despărțirea de Dorian Popa! Babs a mers din nou în cabinetul medicului estetician

Claudia Iosif a început o nouă viață după despărțirea de Dorian Popa, iar acum bruneta apelează tot mai des la ajutorul medicului estetician.

Claudia Iosif, cunoscută mai bine sub numele de Babs, a ajuns din nou pe mâinile medicilor pentru o nouă intervenție chirurgicală, pregătindu-se să își transforme aspectul într-un mod uluitor. Fosta iubită a lui Dorian Popa continuă să se reinventeze după despărțirea lor și a hotărât să facă încă un pas către o nouă schimbare.

După ce a trecut prin perioade dificile, inclusiv despărțirea de Dorian Popa și mutarea din casa în care au locuit împreună, Claudia Iosif și-a reconstruit viața și a început să se concentreze pe propria sa fericire și dezvoltare personală. Construirea unei case de vis și transformarea fizică semnificativă prin pierderea în greutate au fost doar începutul călătoriei sale de autodescoperire și transformare. De data aceasta, Babs a decis să se supună unei noi intervenții chirurgicale, concentrându-se asupra taliei sale și eliminând grăsimea nedorită de pe abdomen.

Citește și:

Într-o declarație recentă pe pagina sa de Instagram, Claudia Iosif a vorbit despre sentimentele care o încearcă după separarea de Dorian Popa. Ea a subliniat că a trecut peste dezamăgire, dar a reușit să transforme aceste emoții în indiferență, concentrându-se pe propria sa fericire și pe binecuvântările vieții din prezent.

”Nu există răni! Este doar dezamăgirea care în timp se transformă în indiferență”, a scris Claudia Iosif, pe Instagram.

Vizionare placuta


Kudika
7 Martie 2024
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.