Setari Cookie-uri

Femeia care îi este sprijin necondiționat lui Robbie Williams. Cum l-a ajutat soția lui să renunțe la alcool și droguri

Robbie Williams a împlinit recent 50 de ani, iar acest moment a reprezentat nu doar aniversarea sa, ci și transformarea pe care a trăit-o de-a lungul anilor, de când a ales să renunțe la dependența pentru alcool și cocaină. Alături de el este necondiționat soția sa, care l-a ajutat să înceapă o viață nouă.

Robbie Williams, cunoscutul rebel al muzicii britanice, a împlinit recent 50 de ani, o vârstă care marchează nu doar aniversarea sa, ci și o transformare semnificativă de care a avut parte. În spatele succesului său muzical se află o poveste de luptă cu dependența de alcool și cocaină și un drum anevoios către regăsirea echilibrului. Totuși una dintre cele mai mari schimbări și model de suport din viața lui Robbie Williams vine din partea unei femei remarcabile - Ayda Field.

Robbie Williams și-a făcut debutul în lumea muzicii la vârsta de 16 ani, ca membru al trupei Take That. Cu toate acestea, succesul său a fost umbrit de lupta sa cu alcoolismul și dependența de droguri, care aproape i-au pus capăt vieții. A fost o perioadă de zbucium și pericol, marcată de episoade de depresie, obezitate și conflicte cu colegii săi de trupă.

Citește și:

„Am crezut că pot să iau cele mai multe pastile, că pot să beau cel mai mult, credeam că asta era o superputere la acea vreme. Nu știam că aceea era cea mai rapidă cale spre moarte. Simți că ești indestructibil, nu credeam că voi muri. Abia apoi mi-am dat seama cât de aproape am fost (de moarte-n.r.). Am fost treaz șase zile. Eram cu cineva care avea legături cu dealeri și am ținut-o așa șase zile”, mărturisea artistul, în urmă cu ceva timp.

În ciuda acestor provocări, Robbie Williams a reușit să-și revină și să-și continue cariera muzicală într-un mod spectaculos. Totuși, a fost Ayda Field, o actriță americană, care avea să devină piatra de temelie a stabilității și fericirii sale personale. Cei doi s-au întâlnit în 2006, iar relația lor a fost marcată inițial de provocări și despărțiri, din cauza luptei lui Robbie cu dependențele sale. Cu toate acestea, după ce Robbie a urmat un tratament de dezalcoolizare și a găsit calea spre recuperare, Ayda a fost alături de el, oferindu-i sprijinul și iubirea de care avea nevoie. Escapada lor în Maroc în 2007 a fost un moment în care cei doi au luat-o de la 0 și și-au dat seama că iubirea lor este mai puternică ca orice.

Citește și:

Ayda Field nu este doar partenera de viață a lui Robbie Williams, ci și mama celor patru copii ai lor, aducând lumina și stabilitatea în viața tumultoasă a starului britanic. Împreună, au format o familie frumoasă și unită, reușind să depășească orice provocare care le-a ieșit în cale.

Vizionare placuta


Kudika
22 Februarie 2024
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.