Setari Cookie-uri

Amna, de la durere la încredere în sine. Artista, lecții din postura de mamă singură: Nu se dezvoltă nimeni în stare de confort

Amna a suferit enorm în urma divorțului de tatăl fiului ei, însă artista și-a învățat lecțiile și și-a dat seama că are o putere interioară cu ajutorul căreia poate trece peste toate obstacolelele.

Amna și-a deschis inima într-un interviu sincer, vorbind despre lupta ei cu singurătatea și modul în care și-a reconstruit viața după divorțul de tatăl fiului său. Într-o poveste emoționantă despre curaj și reziliență, Amna a dezvăluit învățămintele profunde pe care le-a dobândit în timpul acestei călătorii dificile.

În anul 2019, lumea a fost surprinsă de veștile legate de divorțul Amnei de Cristi Mușat, după o căsnicie de 9 ani și o poveste de dragoste care a durat, în total, 12 ani. Despărțirea lor a fost o experiență dureroasă, mai ales că la mijloc este și un copil, rodul iubirii lor, David. Arista a recunoscut că a trecut prin momente de suferință profundă, însă a găsit în ea resursele necesare pentru a merge mai departe.

Citește și:

„Ce merităm, aia primim, că până la urmă ce ne e scris, aia se întâmplă. Contează cum te ridici și să alegi cum să lupți în fiecare zi. Eu mă gândesc întotdeauna pe cine n-aș vrea să dezamăgesc în viața asta. Părerea mea e că avem niște obligații nescrise față de niște oameni care s-au sacrificat pentru noi să fim aici. În fiecare zi mă simt insuficientă, pentru că societatea are talentul ăsta să scoată din orice fel de femeie chestia asta. Eu m-am născut o femeie frumoasă, dar am lucrat. În momentul în care lucrezi foarte mult la tine să ajungi cea mai bună variantă a ta, te îndoiești foarte mult de tine. Din experiența divorțului, am învățat că munca mea e munca mea, nu se mai atinge nimeni de ea”, a precizat Amna, potrivit Kanal D.

Citește și:

Chiar dacă viața de mamă singură este presărată cu provocări, Amna își găsește puterea să fie un model de forță și reziliență pentru fiul ei. A acceptat că singurătatea poate fi o lecție dură, dar și o oportunitate de creștere și înțelegere a propriei persoane.

„Viața în singurătate e foarte grea și înseamnă un echilibru foarte mare și înseamnă să doară mai mult decât e bine, pentru că noi ne dezvoltăm în durere, noi nu ne dezvoltăm când suntem în zona de confort, și Dumnezeu ne dă niște palme, cum le considerăm noi pe moment, din care noi creștem. Nu se dezvoltă nimeni în stare de confort, rețineți toți chestia asta.", a mai spus vedeta.

Artista a dorit să le încurajeze pe toate femeile care trec prin aceeași experiență ca a sa și le-a vorbit despre puterea de a trece peste provocările vieții.

Citește și:

"Încerc să le spun oamenilor, dar mai ales femeilor, că asta e durerea mea, că trebuie să se ridice și că nu este nimic rău în a fi picat, în a avea o zi proastă sau o săptămână proastă sau a te simți incompetent sau a te simți insuficient. Important este ce vrei să faci cu toată starea asta. O primești, treci prin ea, asta am înțeles. Dacă fugi și o bagi sub preș, ea va reveni încă o dată și încă o dată, ca o lecție pe care tu nu o accepți”, a mai spus iubita artistă.

Vizionare placuta


Kudika
10 Aprilie 2024
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.