Setari Cookie-uri

Problemele de sănătate au făcut-o pe Amna să își anuleze concertele! Artista a ajuns pe mâna medicilor

Amna a fost nevoită să își anuleze concertele, din cauza unor probleme de sănătate care nu mai puteau fi amânate. Cum se simte acum artista?

Amna a trecut printr-o perioadă dificilă din cauza unei alunițe pe picior, care i-a cauzat dureri greu de suportat. Într-un interviu exclusiv acordat pentru Antena Stars, artista a explicat că a fost nevoită să anuleze toate concertele pe care le avea programate din cauza acestui inconvenient.

Totul a început cu o aluniță care îi provoa disconfort și îi crea dureri neplăcute. Pentru a rezolva situația, Amna a decis să se supună unei intervenții medicale și să îndepărteze alunița. Cu toate acestea, procesul de recuperare nu a fost unul rapid, iar durerile au prelungit absența sa de pe scenă și contactul cu fanii.

"Sunt niște lucruri absolut normale din viața oricărui om. Am avut o aluniță, care a luat-o puțin razna și am mers să o controlez și evident că a trebuit să fie scoasă, pentru că așa este mai ok. Am avut patru fire, le-am scos, din cauza aceasta am fost ieri. Fix pentru a scoate firele și pentru a verifica un pic cum stă situația, dacă s-a închis rana și totul este ok.", a declarat îndrăgita artistă, pentru sursa citată mai sus.

Citește și:

Așa cum o știu fanii ei, Amna își păstrează optimismul și vede întotdeauna partea plină a paharului. Vedeta se afla acum în recuperare, iar curând își va relua concertele.

Vizionare placuta


Kudika
27 Iulie 2023
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.