Setari Cookie-uri

Povestea unei iubiri imposibile: De ce s-au despărțit Oana Zăvoranu și Mihai Mitoșeru?

Oana Zăvoranu și Mihai Mitoșeru au trăit o frumoasă poveste de iubire, însă despăețirea celor doi a fost inevitabilă. Motivul pentru care s-a ajuns la despărțire.

Cu mai bine de două decenii în urmă, Oana Zăvoranu și Mihai Mitoșeru trăiau o frumoasă poveste de iubire, marcată de pasiune și intensitate la cote înalte. Deși relația lor nu a rezistat testului timpului, amândoi recunosc că au trăit fiecare clipă din plin.

Recent, Mihai Mitoșeru a făcut lumii o dezvăluire despre trecutul său cu Oana Zăvoranu. El a mărturisit că între ei a existat o iubire puternică și pasională, dar că aceeași intensitate care i-a atras împreună i-a și separat. Cei doi au avut amândoi personalități puternice, ceea ce a dus adesea la conflicte și tensiuni în relația lor.

„Din păcate, ea știe și eu știu că n-am putut să rămânem împreună pentru că amândoi suntem puternici și ne-am fi călcat pe coadă. N-are rost… Oana e o fată mișto și o să rămână tot timpul în sufletul meu. Suntem la fel. Ne rupeam capetele reciproc, aici era nasol. Păcat. Prieteni pe viață”, a declarat Mihai Mitoșeru, pentru podcastul lui Nasrin Ameri.

Citește și:

Chiar și în prezent, după atâția ani de la despărțire, legătura dintre ei rămâne puternică. Mihai Mitoșeru a împărtășit faptul că, în ciuda trecutului lor tumultuos, el și Oana Zăvoranu au rămas buni prieteni și își doresc doar binele unul altuia.

„Eu cu Oana m-am cunoscut acum 20 și ceva de ani. Făcea o emisiune, dar nu mai știu acum câți ani, iar eu prezentam cu Duban un fel de stand-up comedy. Și Duban a zis «am o prietenă, Oana Zăvoranu», și am zis «bine, hai, să vină». Și m-am împrietenit cu Oana, o fată foarte mișto și a rămas între noi doi. Și o iubesc pe Oana și acum. Oana, distracție, carismatică, frumoasă, deșteaptă, tot ce vrei”, a mai adăugat Mihai Mitoșeru, în podcastul specificat mai sus.

Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
11 Aprilie 2024
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.