Setari Cookie-uri

Irinel Columbeanu, de nerecunoscut, în fața fostei sale vile de la Izvorani: Comparația este groaznică...

Irinel Columbeanu are o poveste de viață demnă de un film. De la viața extravagantă pe care o trăia o dată, fostul om de afaceri și-a schimbat radical perspectiva asupra a tot ce înseamnă existența sa. Cum este acum viața fostului soț al Monicăi Gabor?

Irinel Columbeanu, în vârstă de 66 de ani, a acordat recent un interviu în care a vorbit despre trecutul său marcat de succese, iubiri mediatizate, dar și pierderi financiare. Fostul milionar a fost un nume cunoscut în lumea afacerilor și a showbiz-ului românesc, iar acum împărtășește cu publicul său povestea sa plină de schimbări și transformări radicale.

Relația sa cu Monica Gabor a fost una dintre cele mai mediatizate povești de iubire din showbiz-ul românesc. De la o avere impresionantă și un palat în Izvorani, Irinel Columbeanu a cunoscut transformări financiare majore care l-au condus într-o altă etapă a vieții sale.

Într-un interviu oferit în timpul unei plimbări cu barca pe Lacul Snagov, Columbeanu a făcut mărturisiri în premieră despre viața sa dinainte de a pierde averea familiei.

Citește și:

"I se vede acoperișul, acolo cu acoperișul prăbușit, cu bețele acelea care ies din el. Simt un mare regret, comparat cu unde stau acum comparația este groaznică. Acolo sus era camera mea, unde stăteam cu Oana...(…) Eram vecin cu jandarmii. Aici este pontonul unde m-am însurat ca să zic așa, unde am făcut nunta, vasul a acostat aici. A început să se clatine. Era să fie o mare nenorocire aici. Barca am vândut-o. Vecinii erau super ok. Erau și jandarmii, era și fiica domnului Băsescu," a spus el, pentru emisiunea Fiță cu Adiță.

Deși au existat provocări financiare, viața lui Irinel Columbeanu a fost plină de lecții. În cadrul interviului, el a făcut referire la relația sa cu femeile și la cum aceasta a influențat evoluția sa.

"Îmi e dor de tatăl meu, îmi lipsește. Cel mai frumos era să mă las de gagici. Nu m-am lăsat și nici nu cred că o să pot să mă las vreodată," a spus el cu sinceritate.

Citește și:

Când vine vorba de impactul iubirilor sale asupra vieții sale, Columbeanu a dezvăluit că, privind în retrospectivă, acestea au avut o influență puternică.

"Se pare că da! Dacă stăm să ne uităm înapoi, una peste alta, da!" a recunoscut el în interviu.

Despre relația cu Monica Gabor, Columbeanu a spus:

"Cea mai frumoasă vacanță a fost la Paris cu Monica. Mie îmi place foarte mult Parisul și îmi plăcea și Monica." Cu toate că viața i-a adus schimbări majore, sentimentele față de Gabor rămân intense. "Da, mi-e dor de Monica... Da, m-aș împăca cu ea(…) Am auzit prin presă că ar fi venit la Bacău, la parastasul mamei ei. A murit foarte ciudat săraca, Veronica," a dezvăluit fostul afacerist.

În ceea ce privește propriile greșeli, Columbeanu și-a exprimat regretul cu privire la deciziile proaste pe care le-a luat și care l-au adus în situația actuală.

Citește și:

"Dacă iei hotărâri proaste. Când te gândești tu că ești șmecher(…) Mi se urcase la cap. Inteligența pe care credeam eu că o am a fost anihilată de acest lucru," a concluzionat el.

Vizionare placuta


Kudika
28 August 2023
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.