Setari Cookie-uri

Andreea Bălan s-a împăcat cu George Burcea, de dragul fetițelor sale: George s-a schimbat și reușim să ne înțelegem...

Andreea Bălan trece prin cea mai frumoasă perioadă a vieții sale, iar relația cu Victor Cornea o împlinește enorm. Recent, vedeta a vorbit despre zvonurile privind nunta cu tenismenul cu 9 ani mai mic ca ea, dar și despre împăcarea cu tatăl fetițelor sale, George Burcea.

De aproape un an, Andreea Bălan trăiește o poveste de dragoste ca-n basme alături de jucătorul de tenis Victor Vlad Cornea. O relație care a început în primăvara anului trecut și care a adus în viața artistei lumina unei iubiri adevărate și necondiționate, după despărțirea dureroasă de George Burcea.

Recent, zvonurile cum că Andreea Bălan și Victor Vlad Cornea s-au căsătorit în mare secret au circulat în presă, după ce artista a postat pe rețelele de socializare o poză în care purta o legitimație cu numele de familie al iubitului ei. Totuși, adevărul a fost lămurit direct de către Andreea Bălan însăși.

"Abia am primit certificatul de divorț, a durat ceva. Să respir", a spus artista, clarificând că nici vorbă de nuntă la orizont, pentru spynews.ro.

Citește și:

Andreea Bălan vorbește despre relația sa cu Victor Cornea ca fiind una cum nu a mai întâlnit până acum. Ea mărturisește că a găsit în Victor dragostea curată pe care o căuta, iar fericirea se poate citi pe chipul ei în fiecare zi.

"Trăiesc pentru prima oară o iubire curată, profundă și fără greutate", a declarat Andreea Bălan recent, pentru sursa citată anterior.

Despre relația cu fostul ei soț, George Burcea, Andreea Bălan vorbește cu maturitate și înțelepciune, menționând că acum au o relație civilizată și că, în sfârșit, cei doi au ajuns să se înțeleagă.

„În sfârșit mami și tati se înțeleg. Ne înțelegem bine și suntem ok. Timpul le rezolvă pe toate și maturitatea, înțelepciunea, Într-adevăr atunci când te despărți, ai perioade în care e mai ușor să dai vina pe celălalt, dar cu timpul începi să îți faci o retrospectivă și fiecare își conștientizează ce a făcut bine și ce a făcut rău. Și George s-a schimbat și reușim să ne înțelegem”, adăugat ea.

Citește și:

Povestea de dragoste dintre Andreea Bălan și Victor Vlad Cornea a fost una care a captivat atenția publicului. Cei doi s-au mutat împreună și formează acum o adevărată familie, așa cum Andreea și-a dorit dintotdeauna.

„Eu tot timpul spuneam, înainte să fiu cu Victor, că cine va fi cu mine va primi iubire de trei ori, de la mine și de la fetițele mele. Fetițele mele, inconștient, au încredere în alegerile mele și, dacă eu aleg să fiu cu un bărbat și să-l iubesc, evident că și ele îl vor iubi. Victor s-a integrat foarte bine, pentru că și el are foarte multă iubire de oferit, trezit spiritual, empatic, foarte blând, foarte bun și, având un băiețel, știe exact cum să se poarte, cu răbdare, cu empatie. Ella și Clara aveau nevoie de o figură masculină, mai ales că tatăl lor este plecat în America, îl văd destul de rar, și atunci Victor vine exact pe locul gol care trebuie umplut cu această figură paternă. Suntem o familie jucăușă și numai năzbâtii facem”, a spus Andreea Bălan la Antena Stars.

Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
15 Februarie 2024
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.