Setari Cookie-uri

Nici nu a născut, dar și-a ales deja bona filipineză. Ana Baniciu va naște în 7 săptămâni: Costă… dar nu e româncă...

Ana Baniciu a vrut să se asigure că totul este pregătit pentru venirea pe lume a micuțului său, astfel că a angajat deja o bonă filipineză.

Cu doar câteva săptămâni înainte de momentul mult așteptat al nașterii, Ana Baniciu traversează una dintre cele mai frumoase și intense perioade din viața sa, alături de partenerul său, Edi Kovacs. Cântăreața, plină de încredere și hotărâre, se pregătește pentru a-și întâmpina bebelușul într-un mediu plin de dragoste și grijă.

Ana Baniciu a dezvăluit recent că va naște în aproximativ 7 săptămâni și că este complet pregătită să facă acest pas important în viața sa. Emanând încredere în tot procesul nașterii, artista a declarat că este hotărâtă să nască natural și că nu se teme deloc de acest moment.

Mai mult, pentru a se asigura că totul va fi în ordine atunci când bebelușul va veni pe lume, Ana Baniciu a luat deja măsuri. Vedeta a găsit o bonă potrivită pentru micuțul său și a semnat contractul pentru serviciile acesteia.

Citește și:

"Am și găsit-o, ieri am semnat și contractul. Costă… dar nu e româncă. E din Filipine. Are 40 de ani, o cheamă Mercy și e foarte drăguță”, a spus vedeta.

În timp ce se pregătește pentru venirea pe lume a bebelușului său, Ana Baniciu se bucură de sprijinul și dragostea partenerului său, Edi Kovacs. Cei doi așteaptă cu nerăbdare ziua în care își vor ține în brațe micuțul și vor începe această nouă și minunată etapă a vieții lor.

„Vreau să treacă mai repede, să cunoaștem băiețelul. Noi ne doream, dar nu ne așteptam. Nu ne așteptam atât de rapid. Când ne-am apucat s-a și întâmplat. A fost un pic șocant, dar emoționant. Am deschis ușa de la baie și Edy s-a speriat. El nu înțelegea. Ne-am bucurat tare mult. Am zis și noi că după nuntă trebuie să ne apucăm rapid”, a declarat Ana Baniciu despre marele moment, în cadrul unei emisiuni TV.

Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
19 Aprilie 2024
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.