Setari Cookie-uri

Claudia Pavel s-a împăcat cu tatăl fiului ei, de dragul micuțului său. Cei doi părinți l-au sărbătorit împreună pe Noah

După mulți ani în care nu și-au vorbit și în care s-au războit prin tribunale, Claudia Pavel a îngropat securea războiului și s-a împăcat cu tatăl fiului ei, Noah.

Claudia Pavel, cunoscută sub numele de scenă Cream, și americanul Jeremy Lewis, tatăl fiului lor, Noah Mihail, au sărbătorit împreună ziua de naștere a micuțului la Miami, după ani în care cei doi nu și-au vorbit. La finalul anului 2022, în preajma Crăciunului, ea și Jeremy Lewis au ales să îngroape securea războiului, pentru binele copilului pe care îl au împreună.

După o perioadă de zece ani în care cei doi părinți nu au mai schimbat niciun cuvânt, Claudia și Jeremy au decis să se împace. Artista a postat câteva imagini de la petrecerea lui Noah, fotografii în care este înfățișat și fostul ei logodnic.

„La mulți ani, pentru cel mai minunat dar pe care ni l-a dat Dumnezeu în urmă cu 11 ani, prețiosul nostru fiu, prințul nostru, Noah Mihail! Ești lumina vieților noastre, ești totul pentru noi. Este o binecuvântare, o onoare și o bucurie pentru noi să te vedem crescând așa frumos. E un privilegiu divin, pentru care sunt recunoscătoare! Te iubesc mai presus de viață, de cuvinte, de Univers, ești lumea mea! Fie ca Domnul să te protejeze și să-ți ghideze pașii, în fiecare secundă a călătoriei tale. Fie ca dorințele tale să devină realitate,” a fost mesajul emoționant postat de Claudia.

Citește și:

Relația dintre Claudia Pavel și Jeremy Lewis a fost marcată de o poveste de dragoste tumultuoasă, cu multe diferențe culturale, care, iulterior, au dus și la separarea celor doi.

”Diferențele de cultură erau foarte mari. Ginecologul meu mi-a spus când eram gravidă că mă sfătuiește să mergem la terapie de cuplu, pentru că diferențele de cultură sunt extrem de mari și o să ne dăm seama de asta în momentul în care bebelușul va veni pe lume. Probabil și ăsta a fost un motiv al despărțirii. Dar cred că nimic nu este întâmplător în viață. Eu cred că noi ne-am întâlnit să-l facem pe Noah, eu m-am născut în momentul în care l-am născut pe Noah și el este lumina ochilor mei. Eu nu am existat până el a venit în viața mea”, spunea Claudia Pavel la Antena Stars.

Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
14 Noiembrie 2023
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.