Setari Cookie-uri

Dorian Popa, adevărul despre plecarea tatălui său de acasă: Fără el am rămas de la 13 sau 14 ani

Dorian Popa a spus întregul adevăr despre plecarea tatălui său de acasă, pe vremea când era doar un copil. Din câte își amintește artistul, avea în jur de 13 ani, când el a decis să îi lase singuri. Iată ce a mai povestit!

Dorian Popa, despre plecarea tatălui său de acasă

Dorian Popa a acceptat invitația lui Constantinescu Sorin de a purta o discuție de aproximativ două ore în cadrul podcast-ului său. Acesta și-a deschis inima și a vorbit despre multe lucruri importante pentru el, despre afacerile sale, despre credința pe care o are în Dumnezeu, dar și despre faptul că tatăl lui a decis să plece de acasă, pe când el avea 13 sau 14 ani. Începusese să se multe ușor, ușor, pentru că din punctul său de vedere începuse o altă relație.

A fost pentru prima dată când Dorian Popa a deschis acest subiect sensibil, în cadrul unui podcast, dar fiind foarte apropiat de gazdă, a simțit să fie sincer. Deși mama lui nu i-a dat de înțeles faptul că tatăl lui avea deja o nouă viață lângă o altă femeie, odată cu trecerea anilor, și-a dat singur seama de situației. Inițial, nu a înțeles ce motiv ar fi avut să plece, crezând că afacerile de care se ocupa erau de vină.

Citește și:

Citește continuarea pe 9news.ro

Vizionare placuta


Kudika
5 Iulie 2023
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.