Setari Cookie-uri

Adevărul despre relația Gabrielei Prisăcariu cu părinții lui Dani Oțil: Mi-am dorit să aibă o impresie bună...

Gabriela Prisăcariu a dezvăluit cum se înțelege, de fapt, cu părinții lui Dani, dar și cum a fost prima întâlnire cu aceștia.

Într-un interviu acordat pentru playtech.ro, Gabriela Oțil a mărturisit că și-a dorit să facă o impresie bună la prima întâlnire cu socrii săi și că a avut emoții în acest sens. Cu toate acestea, totul s-a desfășurat perfect la cina cu părinții lui Dani Oțil. Fostul fotomodel i-a lăudat pe părinții partenerului său, numindu-i "absolut buni și adorabili", subliniind că nu a existat niciun moment stânjenitor.

"Am avut emoții, bineînțeles, pentru că mi-am dorit să aibă o impresie bună, mai ales că sunt cu mult mai tânără și mi-am dorit să fie un confort la cină. Sunt niște părinți absolut buni, adorabili, și ne-am înțeles foarte bine. Adică nu a fost niciun moment stânjenitor", a declarat Gabriela Prisăcariu, pentru sursa citată mai sus.

Citește și:

Despre relația sa cu Dani Oțil, Gabriela vorbește la superlativ, descriindu-l ca pe "un tată absolut minunat". Fostul fotomodel a subliniat că nu ar fi putut face o alegere mai bună în viața sa și că nu vede nicio "defect" în partenerul ei. Cuplul lor este considerat un exemplu în showbizul românesc, iar dragostea lor pare să nu cunoască bariere.

„Calitatea: este un tată absolut minunat. Nu puteam să fac o alegere mai bună în viața asta. Iar defecte nu are”, a mai spus fostul fotomodel.

Întrebată despre diferența de înălțime dintre ea și Dani Oțil, Gabriela a dezvăluit că acest aspect nu o deranjează deloc, preferând chiar încălțăminte cu tocuri mai joase pentru a se potrivi înălțimii sale. Ea a subliniat că relația lor este plină de înțelegere și sprijin reciproc, iar orice diferență este doar un detaliu nesemnificativ.

Citește și:

Gabriela și Dani, din nou părinți?

În ceea ce privește posibilitatea de a deveni mamă pentru a doua oară, Gabriela a mărturisit că momentan nu se gândește la acest aspect, bucurându-se de fiecare clipă petrecută alături de fiul lor, Luca Tiago.

„Deocamdată nu, deocamdată ne bucurăm de Tiago și pe urmă vedem cum o să evolueze lucrurile”, a declarat soția lui Dani Oțil pentru sursa mai sus-menționată.

Relația frumoasă dintre Dani Oțil și mama Gabrielei Prisăcariu nu a fost trecută cu vederea. Gabriela a dezvăluit că mama sa este dispusă să-i îndeplinească toate poftele prezentatorului tv și că îl iubește ca pe propriul său fiu.

„Dani a zis că renunță la mine, dar la soacră niciodată. Mama îi face toate poftele. Tiago și Dani sunt pe primul loc. Mă bucur că se înțeleg”, a declarat Gabriela Prisăcariu, în cadrul unui interviu acordat pentru Antena Stars.

Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
27 Noiembrie 2023
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.