Setari Cookie-uri

Anamaria Prodan, adevărul despre căsnicia lui Reghecampf cu Mariana Pfeiffer: Am ajutat-o foarte mult

Anamaria Prodan a făcut dezvăluiri despre tensiunile pe care le-a avut cu fosta soție a lui Reghecampf, Mariana Pfeiffer, dar și cum ea a ajutat-o după scandalul divorțului.

Într-un interviu recent, Anamaria Prodan, a decis să facă lumină asupra trecutului său amoros cu antrenorul Laurențiu Reghecampf. Cu toate că puțini cunosc acest aspect, înainte de a-l cunoaște pe Reghecampf, acesta fusese căsătorit cu Mariana Pfeiffer.

Anamaria Prodan a dezvăluit că atunci când l-a cunoscut pe Reghecampf, ea era conștientă că acesta era divorțat și nu mai avea legături cu Mariana. Totuși, mai târziu a aflat că, deși erau separați de mult timp, cei doi nu divorțaseră încă, iar acest proces s-a încheiat cu un scandal, deoarece Reghecampf nu a vrut să îi lase nimic fostei sale soții.

Impresionată de povestea Marianei și dorind să îi ofere sprijin, Anamaria Prodan a încercat să o ajute în acea perioadă dificilă. Ea a mărturisit că a avut o întâlnire cu Mariana pentru a afla de ce aceasta avea nevoie și cum ar putea să o susțină, deoarece comunicarea dintre cei doi foști soți era extrem de dificilă.

Citește și:

„Noi suntem împreună de 15 ani și ceva. Eu știam că este divorțat și nu are niciun fel de legătură cu Mariana Reghecampf, după care am aflat că erau separați de foarte multă vreme, dar nu divorțaseră. Au divorțat, într-adevăr, cu mare scandal la vremea respectivă pentru că nu a vrut să îi lase nimic. Îi luase și ei tot. Atunci, în ani am înțeles problema.

Repet, eu eram o femeie îndrăgostită. Am ajutat-o foarte mult pe Mariana pentru că el nu a vrut să îi lase nimic. Într-adevăr, nu știu dacă Mariana o să povestească vreodată, eu m-am întâlnit cu ea, am întrebat-o ce are nevoie, ce vrea pentru că ei doi nu puteau comunica.
S-au războit foarte tare. Era, cumva, firesc să cășune pe mine dar nu avea ce să spună de mine! (…) Eram Anamaria Prodan și atunci era altceva. Acesta este caracterul lui Laurențiu. Exact cum spune și Mariana, așa a făcut și cu ea, identic”, a spus Anamaria pentru Ego.

Citește și:

În ciuda criticilor și a atacurilor la adresa sa, Anamaria susține că nu a fost vinovată pentru despărțirea lui Laurențiu Reghecampf de Mariana. Ea afirmă că nu s-a angajat într-o relație clandestină cu Reghecampf și nu s-a implicat în căsnicia acestuia cu fosta sa soție. Deși știa și versiunea Marianei, Anamaria a decis să creadă în versiunea lui Reghecampf, bazându-se pe promisiunile viitorului lor împreună.

„Eu știam, nu sunt nebună, vorbeam cu Mariana! Eu știam ce s-a întâmplat, dar trebuia să îl cred pe viitorul meu soț. Eu nu am despărțit nicio familie, nu m-am dus peste Laurențiu și nevasta lui în casă ca să îi spun: «Hai!».

Eu nu am trăit ascunsă și nu îmi făceam meseria prin Germania, nu m-am dus la ei în casă, nu stăteam ascunsă, nu au trecut doi ani și pe urmă am început să îl înjur pe Reghecampf: „Dacă nu mă iei de nevastă, dacă mă ascunzi…”. Mesajele pe care Laurențiu Reghecampf le primea de la amantă erau jignitoare ca om, ca bărbat. Amanta se presupune că trebuie să te țină frumos! Atunci am înțeles că slăbiciunea unui om, oricât de mult lupți ca să îl înalți, nu ai cum să o repari. Acolo ține de tine ca și individ”, a mai adăugat impresara.

Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
31 Iulie 2023
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.