Setari Cookie-uri

Vero Căliman, detalii despre relația pe care o are cu Mirela Retegan, după ce a plecat din Gașca Zurli

Vero Căliman, cunoscută ca Fetița Zurli, a povestit cum se înțelege acum cu Mirela Retegan, după plecarea din Gașca Zurli.

Trupa de succes pentru copii, Gașca Zurli, a fost aproape să se destrame la începutul lunii martie, când mai mulți membri ai echipei și-au anunțat demisia. Vero Căliman (cunoscută drept Fetița Zurli), Ionuț Varodi (Bucătărașul Lulu) și Răzvan Marina (Truli) au părăsit trupa. Dezvăluirile lor ulterioare i-au surprins pe fanii Zurli.

După plecarea celor trei actori, Mirela Retegan nu a abandonat proiectul și a continuat să-l susțină cu determinare. Aceasta a găsit rapid noi personaje pentru a înlocui echipa plecată și s-a concentrat pe menținerea și dezvoltarea Găștii Zurli. În paralel, foștii angajați și-au canalizat energia către noi proiecte, tot în domeniul actoriei.

Recent, Vero Căliman a fost invitată în emisiunea lui Cătălin Măruță, acolo unde a vorbit despre relația pe care o are în prezent cu Mirela Retegan.

Citește și:

„Suntem în relații de fost angajat și angajator. Zic eu… bune! Nu am mai vorbit sincer, de aceea nu vreau să spun nimic. Dânsa este foarte ocupată cu proiectele, iar eu sunt cu ale mele. Nu a fost ușor pentru mine și sunt sigură că nici pentru ea.”, a declarat Vero Căliman la Pro TV.

Actrița a mărturisit că a fost dificil să se despartă de Gașca Zurli după 15 ani de colaborare. Totuși, despărțirea nu a oprit-o să se implice în noi proiecte artistice.

„Cu siguranță, evident! Orice om care se află într-o relație de orice natură, profesională, personală, atâta timp îi este greu. După această decizie, în continuare mă gândesc dacă e bine sau nu e bine, ce fac cu viața mea, dacă aleg potrivit.”, a adăugat Vero Căliman.

Citește și:

    Kudika
    17 Mai 2024
    Echipa Kudika
    Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:
    Ti-a placut acest articol?

    Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.