Setari Cookie-uri

Iubirea adevărată începe cu tine!

Învață să te iubești și vei avea parte de cea mai frumoasă călătorie a iubirii!

Iubirea nu începe într-o relație, într-un loc sau într-un job. Iubirea autentică se naște în tine, acolo unde a pus-o Dumnezeu. Dragostea necondiționată există în sufletul tău și, poate, ai uitat cât de măreață este forța ei.

Începe parcursul călătoriei către iubire cu dragostea de sine. Nu trebuie să te îndrepți către egoism, ci doar să fii atentă la ceea ce sufletul tău îți transmite. Este nevoie să iei în calcul toate semnalele pe care corpul tău ți se transmite. Să fii acolo pentru tine, să te asculți, să te accepți exact așa cum ești.

Iubirea de sine începe prin a spune „nu” oamenilor care nu fac altceva decât să îți fure pacea sufletească. Apoi, trebuie să te distanțezi de locurile în care nu te simți iubit, apreciat, valoros pentru exact ceea ce ești, nu pentru ceea ce poți oferi.

Citește și:

Să te iubești pe tine înseamnă să ții cont de valorile tale și să le prioritezi, indiferent dacă cei din juru tău sunt sau nu mulțumiți cu acest lucru. Iubirea de sine poate veni la pachet și cu multe capitole pe care trebuie să le închei, nu pentru că așa îți dorești neapărat, ci din nevoie.

Schimbarea este necesară, iar tu trebuie să știi să te îndrepți către ceea ce are nevoie sufletul tău. Fără explicații, fără scuze, fără compromisuri! Iubirea de sine este între tine și tine, pentru a putea avea relații de iubire sănătoase și autentice și cu cei din jur.

Iubește-te pe tine și vei învăța că dragostea este un sentiment infinit, care te însoțește toată viața și dincolo de ea!

Sursă foto: Hector Roqueta // Shutterstock

Vizionare placuta


Kudika
24 Aprilie 2023
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.