Setari Cookie-uri

Paula Seling, despre cum i-a dat vestea divorțului de Radu Bucura fetiței sale: Lumea Elenei nu s-a împărţit în două

Paula Seling este împlinită de când a adoptat-o pe fiica ei, Elena. Artista are mare grijă ca micuței să nu îi lipsească nimic și este atentă ca nimic din exterior să nu o afecteze. Cum i-a dat vestea despre divorț fiicei sale?

Paula Seling este o femeie împlinită, asta mai ales de când a adoptat-o pe Elena, în urmă cu 6 ani. Micuța are parte de toată dragostea și tot sprijinul din lume, chiar dacă părinții ei au divorțat.

Paula Seling a surprins pe toată lumea după ce a anunțat divorțul de Radu Bucura, cu care a trăit o poveste de iubire timp de mulți ani. Cu toate acestea, amândoi sunt în continuare în relații foarte bune pentru ca Elena să nu simtă lipsa niciunuia dintre ei.

Vedeta a vorbit despre impactul divorțului asupra fiicei sale și a mărturisit că în viața Elenei nu s-a schimbat nimic. Ba chiar ea este încântată că are două case, iar iubirea pe care o primește este la fel.

„Lumea Elenei nu s-a împărţit în două. Noi suntem foarte prezenţi în viaţa ei, discutăm ce-i mai bine pentru ea, ne sfătuim, ba chiar uneori ne întâlnim toţi trei. Lumea ei este la fel, ba chiar îi place mult că există anumite schimbări. Are două case, o viaţă foarte colorată şi am constatat că îi place foarte mult aşa”, a declarat artista, pentru click.ro.

Citește și:

Paula Seling a vorbit și despre posibilitatea de a-și reface viața amoroasă și a menționat cât de importantă este iubirea în viața ei.

„Pentru un copil e important să trăiască înconjurat de iubire şi, chiar dacă această iubire dintre părinţi s-a schimbat sau are alte coordonate, în continuare părinţii ei îşi poartă de grijă unul altuia şi e un mediu potrivit pentru creşterea ei. Iar pentru o femeie e important să iubească şi să fie iubită. Aşa că da, de ce nu?”, a specificat ea.

Paula Seling a învățat ce înseamnă iubirea de la fiica ei

De când a devenit mamă, viața artistei s-a schimbat radical. Vedeta a mărturisit că a învățat ce înseamnă iubirea adevărată, dar și cum să fie mai răbdătoare și atentă la nevoile celor din jur.

Citește și:

„Am învăţat ce înseamnă iubirea atât de frumoasă şi de pură a unui copil. Ea este de-o lumină şi de-o bucurie cum rar am văzut. Dar, în acelaşi timp, am învăţat şi ce înseamnă răbdarea, pentru că aşa se întâmplă când ai un copil hiperactiv şi foarte dornic să facă lucrurile cum vrea ea. Trebuie să fii răbdător, diplomat şi să o ajuţi să facă unele lucruri lăsându-i senzaţia că ea a decis să le facă”. , a mai spus Paula Seling.

Vizionare placuta


Kudika
23 Iunie 2023
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.