Setari Cookie-uri

Pe 1 decembrie Mercur intră în Capricorn. Ghidarea îngerilor pentru prima lună din iarnă

Ghidarea îngerilor pentru prima lună din iarnă în funcție de zodia în care ne-am născut: 

Iarna începe cum nu se poate mai bine. În prima zi din decembrie Mercur, planeta comunicării, intră în ambițiosul Capricorn. Mesajele intuitive sunt din abundență în această perioadă, Universul încercând să ne trezească la realitate și să ne arate care este drumul pe care trebuie să mergem mai departe. Ne trezim din ignoranță și ne descoperim propriul destin.

Modul în care ne exprimăm în această perioadă devine întemeiat și intenționat, reflectând un sentiment de putere divină. Este ca și cum mesajele pe care le primim ar fi frânturi clare dintr-o sursă superioară a adevărului suprem.

Ghidarea îngerilor pentru prima lună din iarnă în funcție de zodia în care ne-am născut:

Horoscop Berbec:

Reflectă asupra creșterii tale personale. Acordă-ți un moment pentru a aprecia tot ce ai reușit până acum și pentru a stabili intențiile pentru anul următor. Acum este momentul pentru a pune bazele unui nou capitol.

Citește și:

Horoscop Taur:

Renunță la vechile obiceiuri și la tot ce nu îți mai servește și deschide-ți sufletul către noi posibilități. Universul te sprijină în toate deciziile pe care vrei să le iei în următoarea perioadă.

Horoscop Gemeni:

Acceptă și bucură-te de schimbarea pe care Universul ți-o trimite în cale. Primește-o cu brațele deschise și permite-i să îți arate cât de frumoasă poate fi viața dacă nu o mai trăiești după reguli stricte.

Horoscop Rac:

Comunicarea este cheia în tot ce faci în această perioadă. Exprimă-ți deschis gândurile și sentimentele. Conectează-te cu cei din jurul tău, întărește relațiile pe care le ai și îmbrățișează puterea iubirii adevărate.

Horoscop Leu:

Este timpul să ai mai multă grijă de tine. Hrănește-te cu iubire adevărată, renunțăla tot ce a fost și fă un pas mare în față, către un nou început. Nu mai privi în trecut pentru că nu mai găsești nimic acolo.

Citește și:

Horoscop Fecioară:

Fă un pas în spate și privește cât de departe ai ajuns. Încarcă-ți sufletul cu această putere pe care deja o ai în tine și pregătește-te pentru un nou început. Destinul ți-a pregătit surprize minunate.

Horoscop Balanță:

Cosmosul aliniază stelele pentru a îți aduce creativitatea de care ai nevoie. Pe ultima sută de metri poți reuși să îți împlinești un vis la care muncești de foarte mult timp. Bucură-te de această surpriză și de tot ce îți aduce ea.

Horoscop Scorpion:

Îmbrățișează-ți pasiunile și permite laturii artistice din interiorul tău să strălucească mai mult ca oricând. Universul te încurajează să îți urmezi visurile fără teamă și să îți folosești energia pentru a manifesta schimbări pozitive.

Citește și:

Horoscop Săgetător:

Stabilește obiective clare și prioritizează-ți sarcinile. Trebuie să știi încotro vrei să mergi pentru că timpul este scurt. Pe măsură ce închei anul, planifică noul început cu meticulozitate și răbdare.

Horoscop Capricorn:

Echilibrul te ajută și de data aceasta. Universul te sfătuiește să găsești armonie în viața pe care o trăiești în aceste momente; nu mai aștepta un moment perfect pentru a fi fericită - ia clipa de acum și profită de ea.

Horoscop Vărsător:

Îmbrățișează schimbările pe care Universul ți le scoate în cale. Fii atentă la semnele pe care divinitatea ți le trimite. Nu te teme de schimare și vei vedea cum totul va incecpe să aibă sens pentru tine.

Horoscop Pești:

Urmează-ți pasiunile cu entuziasm și stabilește intenții îndrăznețe pentru următoarea perioadă. Totul pare să fie din ce în ce mai frumos, iar tu te bucuri mai mult ca oricând de tot ce trăiești. Universul este darnic cu tine.

Citește și:

foto main pixabay

Vizionare placuta


Kudika
28 Noiembrie 2023
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.