Setari Cookie-uri

Cristina Bâtlan, mândră de fiul ei. Ce afacere de succes deține tânărul de 19 ani?

Cristina Bâtlan are cu ce se poate mândri, asta pentru că fiul ei îi calcă pe urme, La 19 ani, tânărul are o afacere prosperă și muncește foarte mult pentru a ajunge acolo unde și-a propus.

Vedeta de la Imperiul Leilor, Cristina Bâtlan este o mamă cât se poate de mândră: fiul ei, Adi, la doar 19 ani, s-a transformat într-un antreprenor de succes și a construit o afacere care este în plină ascensiune. Tânărul deține o firmă de concierge și o agenție de turism, reușind să se impună în lumea afacerilor cu încredere și multă ambiție.

"A moștenit lipsa de lene, că la mine e lipsă de lene. Eu spun da și dacă mă suni la 12 noaptea și spui că ai o problemă, ajută-mă cu ceva, eu mă urc în mașină și vin. Chiar dacă sunt în pijama, vin! Nu forma mă interesează, fondul mă interesează. Și Adi are felul acesta de a fi. Se angajează în multe proiecte, știe că nu se poate, nu există, că totul este posibil atunci când vrei," a declarat cu mândrie Cristina Bâtlan pentru impact.ro.

Citește și:

Cristina Bâtlan recunoaște că discuțiile despre afaceri au devenit parte integrantă a relației lor, ceea ce poate fi obositor pentru cei din jurul lor, care nu pot decât să privească uimiți determinarea și pasiunea lor pentru lumea afacerilor.

"Câteodată e obositor pentru cei de lângă noi, pentru că noi discutăm întotdeauna afaceri și de fiecare dată când ne vedem îmi spune: «Știi ce am făcut? Am făcut asta, asta, asta». Și eu zic: cum ai găsit soluție acolo? «Și am făcut asta, asta, asta». Foarte bine! Foarte frumos! Mereu îi spun fiului meu: muncești prea mult! Toată lumea ne spune – și mie și lui – că muncim prea mult și noi ne spunem unul altuia că muncim prea mult. Deci per total e sigur, e o evidență: muncim foarte mult și eu și Adi," a completat Cristina Bâtlan.

Citește și:

Cu toate acestea, ambiția și dedicarea lui Adi către afaceri au lăsat puțin loc pentru viața personală. În timp ce tinerii de vârsta lui se distrează, Adi are un program aglomerat.

"A avut câteva iubite, însă mi-a spus: «Mama, nu am timp de asta! Îmi sună telefonul atât de mult, muncesc atât de mult», pentru că atunci când ești la început, când ești foarte tânăr, are 19 ani și are deja compania de un an, a zis: «Încă nu am oameni în echipa mea și nici nu-mi permit să aduc oameni așa de buni încât să mă scape de toate activitățile». În plus, are o minte super creativă și rezolvă probleme într-un mod neașteptat," a mai dezvăluit Cristina Bâtlan.

Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
26 Octombrie 2023
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.