Setari Cookie-uri

Bărbate, crezi că știi cine sunt?

Cinică, arogantă, hedonistă… nu, nu sunt etichete puse de alții (sau poate c-or fi și asta, dar e irelevant), ci sunt autocaracterizări.

Eu asta am de spus despre o femeie ca mine. Franc, cu toate cărțile pe față, fără false pudori. Fără măști. Inconsecventă în amănunte, dar fidelă principiilor de bază. Principiilor personale, desigur. Îmi place să mă bucur. Să fiu fericită. Să iau viața în râs. Să nu te iau în serios. E asta vreo vină? Nu-mi pasă, desigur. Știu că ai intuit că voi spune așa. Sunt previzibilă și, uite, asta m-a adus puțin mai aproape de tine, corect?

Dacă mi te confesez, ai senzația că mă cunoști? Ia să vedem!

Sunt…

O femeie ca niciuna alta. Poate că azi am trecut pe lângă tine și ai întors capul după mine, îți aduci aminte? Sau poate că era cât pe ce să te calce mașina atunci când ne-am intersectat pe trecerea de pietoni și tu ai zăbovit mai mult decât era cazul. Poate că sunt vecina ta. Cea pe care abia o saluți pentru că nu îndrăznești să ridici privirea mai sus de pantofi. Sau poate că sunt femeia pe care ai văzut-o la brațul unui cunoscut și până să te gândești cum să îl abordezi, noi am și trecut pe lângă tine, fără să te observăm.

Citește și:

Citește continuarea pe confesiunileuneifeterele.ro

Vizionare placuta


Kudika
11 Aprilie 2024
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.