Setari Cookie-uri

Dezvăluirile făcute de Daniel Pavel pentru noul sezon Survivor! Cu ce surprize sunt așteptați telespectatorii?

Daniel Pavel a dat din casă și a făcut primele dezvăluiri despre noul sezon Survivor, ce va începe în luna ianuarie a anului viitor.

Startul unui nou sezon Survivor este așteptat cu sufletul la gură de către telespectatori, însă anunțul oficial cu privire la începerea filmărilor întârzie să apară. Cu toate acestea, Daniel Pavel, prezentatorul emisiunii, are informația mult așteptată. Într-un interviu recent, el a dezvăluit detalii despre viitorul sezon și planurile sale personale și profesionale.

După ce s-a întors din Republica Dominicană, unde au avut loc filmările pentru sezoanele anterioare ale emisiunii, Daniel Pavel și-a petrecut timpul alături de partenera sa de viață. Însă, curând, prezentatorul va părăsi din nou țara pentru a participa la filmările sezonului 5 al Survivor România. Potrivit informațiilor oferite de Daniel Pavel, filmările vor începe în luna ianuarie a anului viitor și se va păstra aceeași formulă ca și până acum.

Citește și:

„O să avem și noi, apropo de grilă, o să analizăm o serie de proiecte. Să vedem. Sunt în proiectare. Urmează să facem împreună niște lucruri, până la plecarea la Survivor… Noi doi, dar și împreună cu colegii de la PRO. Să vedem în ce măsură ne așezăm”, a declarat Daniel Pavel, potrivit fanatik.ro.

O altă surpriză plăcută din partea lui Daniel Pavrel este informația că partenera sa, Ana Maria, îl va însoți în Republica Dominicană în timpul filmărilor pentru acest sezon. Cu toate acestea, înainte de plecare, Daniel Pavel are planuri mari pentru televiziune. El este implicat în negocieri pentru alte proiecte cu Pro TV, iar viitorul său profesional promite să fie plin de o varietate de noi oportunități.

Citește și:

În plus, Ana Maria, partenera de viață a lui Daniel Pavel, își dorește să urmeze o carieră în televiziune. Aceasta a dezvăluit că ar fi interesată să fie prezentatoarea unui reality show sau a unei emisiuni umanitare, unde ar putea să își folosească abilitățile pentru a ajuta oamenii.

„M-am gândit mai de mult să intru în televiziune când am făcut actoria. Pe lângă asta, profesia mea de bază e cea de avocat. Cu asta mă ocup, pe lângă managementul și o parte din PR-ul lui Daniel.

Mi-ar plăcea, dacă ar veni o propunere aș evalua-o. Mi-ar plăcea să prezint ceva ce nu e într-un studio, probabil un reality-show, dar nu în stilul Survivor, ceva mai feminin, mai pe emoție, pe lifestyle. Nu că la Survivor n-ar fi emoție”,

Citește și:

Ce nu aș putea să prezint și nu mi-ar plăcea ar fi știrile. Mi se pare ceva rigid. Uite mi-ar plăcea să prezint emisiuni cu impact social, unde aș putea să ajut pe cineva”, a declarat iubita prezentatorului tv.

Vizionare placuta


Kudika
30 August 2023
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.