Setari Cookie-uri

Anamaria Prodan, sfat prețios pentru Eva Măruță după rolul primit în Tati Part-Time. Le-a spus același lucru și copiilor ei

Anamaria Prodan a avut un sfat prețios pentru Eva Măruță, după rolul primit în „Tati Part-Time”. Le-a spus același lucru și copiilor ei, de teama că vor fi descurajați de cuvintele dure primite din partea oamenilor.

Rolul principal pe care fiica Andrei și a lui Cătălin Măruță l-a primit în filmul „Tati Part-Time” a fost dur criticat de către internauți. Mulți sunt de părere că dacă nu ar fi fost fiica lor, nu ar fi avut niciodată oportunitatea aceasta și că sunt foarte mulți copii, poate, cum mai mult talent decât ea care nici măcar nu au avut ocazia de a merge la un casting.

Nu doar apariția sa în film a adus la comentarii dure, ci modul în care este expusă Eva Măruță în mediul online, încă de când avea câteva luni de viață. Una dintre filmările în care ea folosea câteva produse de îngrijire pentru adulți a devenit virală pe TikTok, unii criticându-i dur părinții, pe motiv că o lasă să utileze creme și retinol care sunt total nepotrive pentru vârsta de 8 ani.

Citește și:

Citește continuarea pe 9news.ro

Vizionare placuta


Kudika
1 Februarie 2024
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.