Setari Cookie-uri

Câteva motive pentru care să folosești acizii exfolianți AHA

Exfolianții AHA ajută la îndepărtarea celulelor moarte acumulate în exces – rezultatul este o piele vizibil mai netedă, mai tânără, mai hidratată, mai luminoasă și cu un aspect mai uniform.

Pe măsură ce îmbătrânim și pentru că pielea este expusă mediului extern, în special razelor solare și elementelor poluante din aer, suprafața pielii nu se mai exfoliază natural. Lipsa exfolierii naturale duce la o acumulare de celule moarte care dau tenului un aspect uscat, tern și neuniform.

Exfolianții AHA ajută la îndepărtarea celulelor moarte acumulate în exces – rezultatul este o piele vizibil mai netedă, mai tânără, mai hidratată, mai luminoasă și cu un aspect mai uniform.

Acizii AHA stimulează formarea neocolagenului și oferă beneficii anti-aging: reduc aspectul liniilor fine și al ridurilor, oferă pielii un aspect mai ferm și netezesc textura pielii.

Exfolianții AHA sunt cei mai potriviți pentru reducerea hiperpigmentărilor profunde sau melasmei. O rutină cu un produs cu retinol și un produs inhibitor de melanină cum este vitamina C completată de un exfoliant zilnic cu acizi alfa-hidroxi oferă rezultate vizibile. Proprietățile care scot în evidență acizii AHA sunt abilitatea de a îmbunătăți factorii naturali de hidratare a pielii și rezultatele nemaipomenite în reducerea semnelor de îmbătrânire. În acest fel îmbunătățesc culoarea și textura pielii.

Citește și:

Exfolianții AHA au efecte complexe asupra pielii și ajută la uniformizarea culorii pielii, reducerea semnelor de îmbătrânire, restabilirea luminozității natural, dar sporesc și capacitatea de hidratare. Pentru a beneficia de efectele acizilor exfolianți fără reacții secundare, nu uita să aplici în fiecare zi din an, ca ultim pas în rutina de dimineață, o cremă cu protecție solară SPF 30 sau mai mare.

Paula’s Choice lansează un nou produs cu acizi AHA

Skin Perfecting 6% Mandelic Acid + 2% Lactic Acid Liquid Exfoliant îndepărtează celulele moarte de pe suprafața pielii, reduce imperfecțiunile minore și liniile fine și restabilește luminozitatea naturală.

Ingredientele reparatoare cum ar fi extractul de coada șoricelului și un amestec fermentat de antioxidanți cu extract de floare de cireș, viță de vie de ciocolată și dafin susțin microbiomul și bariera pielii în timp ce acționează în profunzime pentru o regenerare celulară mai sănătoasă și o piele cu aspect mai tânăr în timp.

Citește și:

Ingrediente principale

• 6% acid mandelic: acid alfa-hidroxi blând, solubil în apă, a cărui dimensiune moleculară mai mare încetinește pătrunderea în piele, permițând rezultate progresive cu risc extrem de scăzut de a provoca o senzație de usturime.

• 2% acid lactic: acid alfa-hidroxi solubil în apă, cu eliberare treptată, care nu numai că exfoliază celulele moarte, ci oferă și un plus de hidratare. De asemenea, încurajează producția de ceramide și colagen, pentru ca pielea să se simtă mai fermă și mai suplă.

• extract de coada șoricelului: extract natural care calmează și ajută la restabilirea apărării naturale a pielii în timp ce îmbunătățește comunicarea dintre mesagerii chimici ai pielii (neuropeptide cheie) responsabili pentru regenerarea normală a celulelor.

Citește și:

• amestec de antioxidanți bio-fermentați: complex de extracte naturale cu beneficii antioxidante din floare de cireș, viță de vie de ciocolată și dafin susține sănătatea microbiomului și barierei pielii, uniformizează culoarea pielii și reduce roșeața.

6% Mandelic Acid + 2% Lactic Acid Liquid Exfoliant este potrivit pentru toate tipurile de ten, în special pentru tenul sensibil care nu tolerează acidul glicolic sau acidul salicilic. Este ideal pentru cine nu a folosit exfolianți și dorește să înceapă cu un exfoliant foarte blând, dar eficient. Poate fi folosit în timpul sarcinii și alăptării.

Produsul se poate achiziționa de pe www.paulaschoice.ro.

Preț: 195 lei/ 88 ml & 75 lei/ 30 ml

Link produs: https://www.paulaschoice.ro/produs/skin-perfecting-6-mandelic-acid-2-lactic-acid-liquid-exfoliant/

Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
2 Februarie 2024
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.