Pasul 7

Cumparati un set de baloane iluminate cu led de la un magazin de obiecte pentru festivitati sau online. Utilizand acest tip de sursa de lumina inseamna ca puteti sa suspendati oul luminos aproape oriunde, deoarece lumina din interior are propriile ei baterii, iar ledul se afla in interiorul balonului, astfel ca nu mai sunt necesare cablurile externe sau surse de alimentare. Introduceti pur si simplu balonul cu led in ou, umflati balonul si legati-l. Apoi atarnati-l de tavan utilizand un carlig cu filet pentru a-l fixa de tavan.
Sfat: Atunci cand bateria / ledul se stinge, dupa 15 ore de functionare, deci mult dupa terminarea petrecerii dumneavoastra, scoateti balonul cu led si introduceti unul nou pentru a continua sa va bucurati de iluminatul neconventional: e simplu!
Dremel este unul din brand-urile companiei Bosch, fiind dedicat utilizatorilor pasionati de proiecte de DIY, precum restaurarea automobilelor, prelucrarea lemnului, realizarea modelelor si alte hobby-uri creative. Prima unealta multifunctionala rotativa Dremel a fost inventata cu 80 de ani in urma si, de atunci, Dremel a devenit pe plan international un brand renumit, asigurtnd produse pentru o mare varietate de utilizatori.

Video: Transforma o foaie colorata intr-o punga de cadouri SUPERBA in doar cateva clipe
DIY: 4 corpuri de iluminat, usor de realizat acasa
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor: