Setari Cookie-uri

Mihaela Rădulescu suferă enorm după ce fiul ei a plecat la studii în America. Cum se simte Ayan în țara tuturor posibilităților?

Mihaela Rădulescu și-a deschis sufletul și a mărturisit că suferă enorm după ce fiul său, Ayan, a decis să studieze în America.

Mihaela Rădulescu trece prin momente extrem de dificile după ce fiul ei, Ayan, a luat decizia de a studia în Statele Unite ale Americii. Tânărul a fost acceptat la două facultăți prestigioase din SUA și s-a mutat acolo pentru a-și urma studiile superioare, însă pentru mama lui, acest pas a fost deosebit de dureros.

Fiul Mihaelei Rădulescu s-a schimbat radical de când a plecat la studii în SUA. Ayan este acum un tânăr extrem de chipeș, iar pasiunea sa pentru sala de forță se reflectă în aspectul său fizic. Mama lui este mândră de realizările lui și îl susține în fiecare pas pe acest drum al educației.

Cu toate acestea, vedeta a mărturisit că i-a fost foarte greu să accepte decizia fiului său de a pleca să studieze în străinătate. Mihaela Rădulescu a dezvăluit că, la început, atât ea, cât și fostul ei soț, Elan Schwartzenberg, erau împotriva ideii ca Ayan să părăsească casa până la vârsta de 18 ani. Cu toate acestea, Ayan și-a urmat pasiunea pentru învățământul american și a devenit independent.

Citește și:

"Cred foarte mult în sistemul de învățământ american, cel universitar, chiar am fost fanul acestui sistem de învățământ și știam dintotdeauna că, dacă vrei să-ți îndrumi copilul spre o universitate de genul ăsta, trebuie să începi să-l pregătești din grădiniță.

Asta înseamnă că trebuie să te gândești și la cantitatea de sporturi și genul de sporturi pe care le face, trebuie să te gândești la instrumente muzicale – măcar să fie familiar cu ele, trebuie să te gândești la o cultură generală satisfăcătoare și la o activitate socială, la rezultatele școlare – pentru că toate astea ajung, la un moment dat, într-un dosar de aplicație la facultate.", a mărturisit vedeta în podcastul Amaliei Enache.

Citește și:

Mihaela Rădulescu suferă enorm după plecarea fiului ei în SUA, iar această perioadă de ajustare nu a fost ușoară pentru ea. Cu toate acestea, este mândră de tot ce a realizat Ayan și îl susține în continuare în drumul său spre succes.

Vizionare placuta


Kudika
10 Octombrie 2023
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.