Setari Cookie-uri

Tinute chic de Vday in functie de locul unde petreceti

Hai ca nu mai e mult! Unde mergeti de Valentine’s? Ati vorbit? Ati stabilit? Asa-i ca si voi sunteti nerabdatori?

Ei bine, si noi suntem!Si indiferent unde v-ati hotarat sa beti un vin sau o sampanie de Ziua Indragostitilor, important va fi ca veti fi impreuna! Si important va fi ca tu, jumatatea frumoasa a cuplului, vei fi vedeta serii!

Ne-am ocupat noi de asta si am cautat variante sexy pentru doamnele si domnisoarele in cautare de inspiratie pentru clipele de indragosteala.

1. Daca mergeti la film, te sfatuim sa alegi o tinuta chic, sexy dar si confortabila. Ce zici de leggings, cizme peste genunchi si o bluza fluida, tip camasa, oversize, completata cu un cardigan, prinse in talie? Daca asortezi la acest mix o geaca din piele sau o jacheta tip Aviator or Bomber, elementul “bad girl” va adauga un plus de mister si sex-appeal.

E o varianta pe cat de relaxata pe atat de senzuala, nu crezi? Noi credem ca da. Si mai credem ca ii va fi greu sa se concentreze la ecran!

Citește și:

Outfit de Valentine's Day

Pantaloni: 109,90 lei; Camasa: 139,90 lei; Geaca: 215,99 lei

Cardigan: 99 lei; Cizme: 99 lei

2. Daca ati ales pentru seara voastra sa va relaxati cu ajutorul unei piese de teatru, atunci outfit-ul tau trebuie sa fie inainte de toate elegant, potrivit pentru acest moment. Alege o rochie midi, cu croiala pe corp. O little black dress este intotdeauna potrivita la ocazii de acest gen. Pentru a nu fi clasica, sau monotona, te sfatuim sa alegi aceasta rochie din catifea.

Cauta eventual un model cu dantela si vei adauga acel element sexy, intr-o tinuta de seara. In completarea ei, ai nevoie de cercei opulenti (o coafura eleganta, tip coc) si o pereche de botine cu toc.

Oufit de Valentine's Day

Rochie: 599 lei; Botine: 399,90 lei; Cercei: 177,99 lei

3. Ati ales o cina romantica de Valentine’s? Nimic mai frumos! Un desert delicios, o cupa cu sampanie si o seara in care va priviti in ochi. Alege o tinuta eleganta, sofisticata. Opteaza pentru o rochie midi sau lunga, cu detalii interesante in partea de sus – pana la urma, aceasta va fi zona cea mai vazuta cat stati la masa – o pereche de pantofi cu toc si o capa pretioasa, pe care sa o tii pe umeri. O bratara fina poate sa fie bijuteria de care ai nevoie.

Citește și:

Outfit de Valentine's Day

Rochie: 1748 lei; Bolero: 209 lei; Pantofi: 335,99 lei; Bratara: 35,99 lei

Sursa Foto Front Page: pexels.com

Vizionare placuta


Iulia scrie. Scrie content. Scrie despre modă, beauty, vacante. Iulia scrie despre trăiri și gânduri. Iulia scrie cărți pentru copii și un roman. Iulia scrie și aplică strategii în...

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.