Setari Cookie-uri

Pijamale-salopeta – nani cute & chic

Poti sa fii sexy si atunci cand dormi: alege o salopeta de somn, una in modele si culori cat mai variate, o pijama in care sa te simti cat mai bine si libera. Am gasit cateva modele dintre care sa alegi - tie care ti se potriveste?

Nu stiu voi cum sunteti dar eu, odata cu inaintarea in varsta, am inceput sa fiu si mai preocupata de cum arat, cum ma imbrac, chiar si atunci cand ma duc la culcare. Demachiatul si folosirea cremei de noapte au devenit, desigur, un ritual.

Dar si alegerea unei pijamale poate fi o clipa de rasfat matur, zic eu. Asta si pentru ca de la o vreme, am descoperit combinezoanele de dormit. In continuare imi plac compleurile feminine tip pijama, cu pantaloni largi si sacou lung si amplu croit, eventual din satin, ce isi gasesc inspiratia in pijamelele masculine.

Sunt pasionata ca orice femeie de furouri si camasi de noapte tip neglijeu, sexy, atragatoare. In continuare imi plac si camasile de noapte copilaresti, in care ma simt din nou ca in tabara. Dar si variantele sporty, cu pantaloni imbulinati si bluze cu ursuleti in care ma trezesc in vacanta la bunici. Insa, salopetele de somn sunt noua mea obsesie cand vine vorba de culcare:

Citește și:

Pijamale tip salopeta overall: pentru cele mai friguroase persoane

Overall-ul seamana cu salopetele copiilor vazute prin desenele animate si atunci cand eram mica m-au cucerit de-a binelea. Mai ales pentru ca sunt confortabile si pentru ca sunt ideale pentru zilele lenese de weekend, in care ma uita somnul in divan (ha, daca nu ne crezi ca sunt cool, uite niste modele simpatice cu pijamale cu unicorni).

Jumpsuit simplu gri Overall modele

Pijama jumpsuit colorat albina

Produs intreg, dintr-o singura piesa care iti acopera in intregime corpul si care este pe cat de amuzant, pe atat de practic, confectionat mai ales din materiale plusate si calduroase - printre beneficiile promise de un overall, o pijama salopeta, se numara:

  • faptul ca ofera scuza perfecta de a te comporta ca un copil si sa te bucuri de tot ce are mai frumos sentimentul ala de jovialitate
  • are un aspect elegant pentru ca de-a lungul timpului a primit o stilizare cat mai rafinata, indepartandu-se de ideea de salopeta de lucru
  • unele modele au gluga atasata, iar asta ajuta daca esti o persoana care iubeste caldura si ii place sa se simta protejata de o plapumioara
  • permite libertate in miscare si este super comoda, lejera
  • se intretine usor, se transporta la fel de usor si se poarta cu la fel de multa usurinta

Salopeta feminina de dormit: modele lejere rafinate

Citește și:

La polul opus al overall se situeaza modelul mai senzual, mai feminin. Ma refer la salopetele cu pantaloni scurti sau lungi, confectionate din materiale mai subtiri, care se potrivesc mai ales in sezonul calduros. Ideea principala a acestora este de a pune feminitatea in rolul principal si de a conferi o nota discreta de erotism purtatoarei.

Croit amplu, amintind mai degraba de un overall de seara, cu linii fluide, salopeta feminina este din satin sau matase de exemplu. Acest model ma duce cu gandul la o seara petrecuta in doi, cu un pahar de vin, sau la o seara lunga de citit, cu acelasi pahar de vin si o carte buna.

Salopeta-pijama scurta neagra Overall pijama pantaloni lungi

Pijamale-salopeta elegante

Camasi de noapte sexy jumpsuit

Asa denumesc eu modelul de salopeta de somn, care nu e tocmai de somn. Cu decolteu, de exemplu. Dintr-o textura ce se muleaza pe corp, cu pantaloni scurti de tipul hot-pants, de exemplu. Eventual cu sclipici sau cu dantela in zonele esentiale, asta ca sa va faceti o idee mai ampla.

Citește și:

    Sunt acele pijamale mai putin cuminti care lasa imaginatia sa zburde, iar tu sa te simti cat mai atragatoare si pusa pe sotii. Glumim, nu trebuie sa faci nimic deosebit, ci doar sa te simti increzatoare, sexy - aceste modele au diverse accesorii sau ornamente cat mai stridente sau dimpotriva, deloc, dar au o croiala cat mai nebuneasca, cu decolteu adanc.

    Jumpsuit de noapte Overall de noapte animal print

    Aici mai multe modele de salopete de dormit sport

    Stim, sa gasesti pijamaua de dormit perfecta este destul de dificil, mai ales cand ai atat de mult dintre care sa alegi, de la culoare, forme si stil. Daca vrei sa iti fie mai simplu, fa-ti o lista cu ceea ce te intereseaza, cu ceea ce cauti la o astfel de salopeta.

    Concentreaza pentru inceput asupra materialului (sa fie ceva in care sa te simti bine - matase, bumbac, etc). Mai apoi incearca sa iti dai seama daca vrei ceva mai lejer sau ceva stramt - cu cat este mai larg, cu atat te vei misca mai liber in somn. De asemenea, observa daca are nasturi, fermoare pentru ca si acestea pot incomoda.

    Citește și:

      Si acum... pe care o alegi?

      foto prima pagina: pexels.com

      Vizionare placuta


      Iulia scrie. Scrie content. Scrie despre modă, beauty, vacante. Iulia scrie despre trăiri și gânduri. Iulia scrie cărți pentru copii și un roman. Iulia scrie și aplică strategii în...

      Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

      Ti-a placut acest articol?

      Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.