Setari Cookie-uri

Modele de pantaloni pentru gravide

Nu stiu ce simti tu, dar eu cand ma gandesc la momentul in care o sa imi creasca burtica si o sa ma pregatesc sa aduc pe lume un suflet ma emotionez tare de tot. Uite, zambesc si in momentul asta.

Si ma imaginez eu intr-o zi superba de primavara, cu soarele zambindu-mi cu drag de sus, imbracata intr-o rochie dreapta pana la genunchi si cu buzunare, cu pantofi casual in picioare, parul blond lasat in adierea timida a vantului si o palarie pe cap care sa ma protejeze de eventualele neplaceri.

Dar o sarcina nu tine doar din martie pana in august. Vor fi zile in care ne vom confrunta cu temperaturi scazute, ploi, vant si ninsori. Zile in care nu ne vom mai gandi la binele noastru, ci in primul si in primul rand la sanatatea bebelusului. Nu ne vom mai permite sa ne jucam cu sanatatea noastra, sa incercam sa fentam vremea si sa mergem la risc.

Modele de pantaloni pentru gravide

E momentul in care lasam deoparte rochitele lejere care ne ofereau libertate si scoatem din dulap cele mai largi perechi de pantaloni.

S-ar putea sa constantam ca nu ne vin chiar daca sunt cu doua numere mai mari, asa ca e timpul sa aruncam o privire in magazinele online si sa ne achizitionam rapid cateva perechi de pantaloni special confectionati pentru noi, viitoarele mamici.

Citește și:

Cautarile nu o sa ne dea prea multe batai de cap. Se gasesc pantaloni pentru gravide la orice pas. Am gasit de la pantaloni sport si colanti la blugi si pantaloni eleganti. Cei mai multi dintre ei sunt prevazuti cu banda elastica pentru sustinerea “balonasului”.

Pantaloni pentru gravide

Colanti: 159,99 lei; Pantaloni sport: 99,99 lei; Pantaloni roz: 219,99 lei; Pantaloni: 199 lei

Gasim si blugi skinny si pantaloni mulati, insa ti-as recomanda sa optezi pentru modele de pantaloni din materiale moi si lejere, chiar evazati, care nu iti tin picioarele prizoniere si impiedica pielea sa respire.

Pantaloni pentru gravide pentru toate stilurile

Atat pantalonii cat si bluzele pe care le vom purta in timpul sarcinii trebuie sa fie cu croiala speciala. Din fericire, si la categoria bluze, camasi si pulovere gasim modele pentru toate stilurile si gusturile.

Citește și:

Pantalonii pentru gravide se combina ca orice alt model de pantaloni. Pe cei sport ii purtam cu tricouri oversize, pe cei office ii purtam cu camasi pentru femeile insarcinate sau bluze vaporoase, iar blugii… la libera alegere, bineinteles.

Orice te ajuta sa ramai relaxata si sa te simti confortabil si bine in pielea ta.

Pantaloni pentru gravide

Blugi albastri: 219,99 lei; Pantaloni eleganti: 135 lei; Blugi skinny: 164,99 lei

Si tine cont de faptul ca orice femeie insarcinata este cea mai frumoasa femeie, iar tu trebuie doar sa iti pastrezi zambetul pe buze.

Sursa Foto Front Page: pixabay.com

Vizionare placuta


Sunt Mia și îmi place să trăiesc în Universul meu dominat de liniște, simplitate și bunătate. Iubesc animăluțele (clișeic, nu?!) și pe Dumnezeu, cât despre oameni... îmi...

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.