Setari Cookie-uri

Calvin Klein lansează noi imagini cu Camila Morrone în Calvin Klein Jeans

Calvin Klein dezvăluie imagini exclusive cu actrița nominalizată la Emmy, Camila Morrone, în colecția Calvin Klein Jeans Primăvara 2024. Camila este surprinsă de Josh Olins în ipostaze naturale, întruchipând rafinamentul și senzualitatea subtilă care stau la baza colecției Calvin Klein Jeans Primăvara 2024.

Imaginile ne-o arată pe Camila îmbrăcată în stiluri noi și elegante, inspirate din denim-ul caracteristic brand-ului. Rochia Bodycon Sculpt Denim oferă o croială flatantă pe corp, și este perfectă pentru vremea mai caldă. Blugii Ultra High Rise Wide Leg Fit au un stil versatil și la modă, fiind largi în zona picioarelor, și pentru o abordare elegantă și bine construită a unui look casual pot fi combinați cu o Cămașă Clasică Din Amestec De In. Pentru o interpretare îndrăzneață a îmbrăcămintei monocromă, Blugii Barrel Fit sunt asociați cu Jacheta Classic Trucker și se obține un outfit modern și cool din denim, alcătuit din produsele esențiale din denim ale brand-ului.

Colecția Calvin Klein Jeans Primăvara 2024 este disponibilă în magazinele Calvin Klein Jeans din București Mall, Băneasa Shopping City, Palas Mall Iași, Iulius Town Timișoara, Iulius Mall Cluj – Napoca, City Park Mall Constanța și Promenada Craiova.

Citește și:

Credit Campanie:

Imagine: Josh Olins

Credit Editorial:

Calvin Klein

Vizionare placuta


Kudika
11 Martie 2024
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.