Setari Cookie-uri

Placă de îndreptat părul VERSUS ondulator: ce alegi de Black Friday?

Ție cum îți place părul: drept sau în bucle lejere? Ce îți face cu ochiul: un ondulator bun sau o placă de păr profesională? Pe care dintre cele două aparate de coafat le pui pe lista de Black Friday anul acesta?

Urasc zilele in care ies din casa cu parul prins sau in toate partile. Sunt momentele in care am cel mai putin incredere in mine si in care refuz sa interactionez cu oamenii.

Sunt fana parului drept, insa ma ambitionez sa invat cum pot avea onduleurile perfecte.

Tu cum iti aranjezi parul atunci cand vrei sa simti ca ai lumea la picioare? Si ce ai alege sa iti iei de Black Friday anul acesta (apropo, se apropie cu pasi repezi): un ondulator de par foarte avansat, tip ondulatoarele automate Babyliss sau o placa de par super profesionala si cu multiple functii, care, poate, sa te ajute sa si ondulezi parul?

Uite ce iti propun mai jos (click pe ce te intereseaza pentru a ajunge direct la sugestia care te atrage):

👩 Black Friday la aparate de coafat Babyliss: ondulator automat super sau placă de păr avansată la ofertă?

👩 Aparate de coafat profesionale Rowenta: placă de păr sau ondulator?

Citește și:

👩 Black Friday cu preturi mici la aparatele de styling Philips

👩 Placă de păr Remington sau ondulator profi de la acest brand: ce alegi de Black Friday?

👩 Philips Multi-styler: alege-l de Black Friday la un pret special!

Black Friday la aparate de coafat Babyliss: ondulator automat super sau placă de păr avansată la ofertă?

Babyliss este de departe una dintre preferatele mele ca firma de aparate de coafat, mai ales datorita evolutiei din ultimii ani! Am incercat acum multi-multi ani o placa de par Babyliss adusa chiar din Franta, la o prietena din liceu si era excelenta. Inca visez la un model de placa profesionala Babyliss, asa ca am de gand sa o vanez cu atentie in oferta de Black Friday!

plăci de păr profesionale Babyliss de Black Friday Vezi mai multe modele aici

Dar Babyliss nu s-a oprit ca brand bun de coafat doar la placi de par foarte avansate ca tehnologii, de la an la an, ci in ultima vreme, a adus in atentia femeilor cele mai rapide si performante ondulatoare, unele oferind chiar bucle foarte subțiri și strânse tip Afro, precum ondulatoarele automate Babyliss. In cel mult 15 minute, in functie de cat de lung si gros ai parul, un ondulator automat Babyliss iti face buclele perfecte ca de salon, cat ai zice „onduleuri”!

Citește și:

Neaparat urmareste si oferta de Black Friday la ondulatoare automate Babyliss de Black Friday! Uite, ca sugestie, ce poate face un asemenea aparat de coafat:

Vezi aici oferta actuala la ondulatoare Babyliss

Aparate de coafat profesionale Rowenta: placă de păr sau ondulator?

Prima mea placa de indreptat parul a fost de la Rowenta. Am iubit-o. Imi indrepta parul perfect si mi-a fost alaturi cativa ani frumosi. Asa ca parca m-as orienta si spre o placa de par buna Rowenta de Black Friday - sa vedem intai oferta si ne dumirim care si de la ce brand bun de aparate de coafat va merita ca raport calitate-pret!

Acum sunt interesata maxim de ondulatorul automat Rowenta care ajuta la realizarea buclelor lejere, onduleurilor, dar si a buclelor bine definite. Daca nici pe acesta nu invat sa il manuiesc, nu stiu ce sa ma mai fac...

Spre deosebire de cele originale ca idee, Babyliss, ondulatoarele automate Rowenta sunt mult mai rentabile ca pret, iar de Black Friday cu siguranta ca vom beneficia si de reduceri semnificative!

Citește și:

placi de par si ondulatoare Rowenta Placi de par Rowenta in oferta de Black Friday

Ondulatoare automate Rowenta in oferta actuala

Black Friday cu preturi mici la aparatele de styling Philips

In viziunea mea, ondulatorul fara clapa este mai usor de utilizat. Recunosc ca nu am incercat foarte des sa imi fac onduleuri cu el, insa m-as mai ambitiona. S-ar putea sa ma descurc si sa castig incredere in aptitudinile mele. Motiv pentru care mi-as indrepta atentia de Black Friday la un astfel de ondulator de par Philips - am vazut ca au numeroase modele si, daca nu ma insel, chiar ei au venit cu ideea de asemenea modele de ondulatoare conice.

Cat despre placa de par de la Philips, am incercat-o pentru ca o are sora prietenului meu. E wow! Indreapta parul imediat si mi-l lase moale si stralucitor. Imi place de minune si ca raport calitate-pret, iar de Black Friday cu siguranta voi gasi o placa de par Philips la oferta buna! ;)

Citește și:

Placi de par si ondulatoare Philips de Black Friday

Ondulatoare de par Philips in oferta de Black Friday

Placi de indreptat parul Philips in oferta actuala

Placă de păr Remington sau ondulator profi de la acest brand: ce alegi de Black Friday?

Remington este unul dintre cele mai cunoscute nume cand vine vorba de produsele pentru coafat. De ce sa nu recunosc, mi-a trecut prin mana si o placa de la ei. Asa se intampla cand esti obsedata sa ai parul drept, drept, le incerci pe toate. Sunt foarte bune si placile de par Remington, iar daca ai sansa, te sfatuiesc sa iti iei una la oferta de Black Friday!

Tot din partea celor de la Remington am gasit si un kit ce contine trei capete diferite pentru ondularea parului. Iar ca idee, de curand chiar am testat și făcut review la o astfel de trusa de coafat multi-styler Remington, care avea diverse capete și perii de ondulat părul, dar și mult iubita placă de păr! Așadar, sunt de urmărit și astfel de truse cu ondulatoare multifuncționale Remington de Black Friday!

Citește și:

Placi de par si ondulatoare Remington

Placi de par Remington de Black Friday

Ondulator multifunctional Remington in oferta de Black Friday

Philips Multi-styler: alege-l de Black Friday la un pret special!

Iata o idee extraordinara de cadou si o alegere inspirata pentru tine - kit-ul Philips Multi-styler: asa, ai 2 in 1 - si placa de par, si ondulator, dar si mai multe accesorii de styling extra (creponare, stilizare cu volum, încrețire etc.).

Pachetul cu trusa de coafat multifunctionala Philips contine:

  • cleste ondulator pentru carlionti,
  • perie culisanta pentru crearea unui plus de volum,
  • placa pentru incretire cu placi 2 in 1 convertibile pentru indreptare si creponare si
  • doua agrafe de par pentru o coafare mai usoara.

trusa coafat Philips cu placi pentru indreptat parul, ondulatoare de par, placi pentru creponat parul de Black Friday

Vezi kit trusa de coafat multi-styler Philips de Black Friday

Ei, după cum vezi, nu e chiar atât de greu să găsești o favorită, mai ales când prețurile la aparate de coafat părul de la branduri bune sunt atât de mici în oferta de Black Friday! Poți economis foarte mult, indiferent ce alegi: o placă de îndreptat părul sau un ondulator avansat de ultimă generație. Sau, poate, dacă ești mai indecisă, te ajută cu succes oferta la o trusă de coafat multifuncțională cu capete atât de ondulat părul, cât și de îndreptat!

Citește și:
  • Dayana redefinește retroul în Trece viața
  • Olivia Addams și DOC fac Plata cu dor
  • New hit alert! Eden Golan - Taxi

Sau, și mai rentabil, știi că sunt multe plăci de păr care ajută și la obținerea de bucle precum un ondulator - poți opta pentru un astfel de model de Black Friday!

Sursa Foto Front Page: shutterstock.com

Vizionare placuta


Sunt Mia și îmi place să trăiesc în Universul meu dominat de liniște, simplitate și bunătate. Iubesc animăluțele (clișeic, nu?!) și pe Dumnezeu, cât despre oameni... îmi...

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.