Setari Cookie-uri

Laura Giurcanu, dată de gol de Sânziana Negru. De când a început să îl placă pe Aris Eram: Schimburi de inimioare

Laura Giurcanu a fost dată de gol de Sânziana Negru, chiar în cadrul uneia dintre edițiile emisiunii America Expreess. De când a început să îl placă, de fapt, pe Aris Eram!

Zilele trecute, imaginile în care Laura Giurcanu și Aris Eram se sărutau în mașina ei au deveni virale pe internet. Cei mai mulți au judecat-o pe influenceriță, din cauza faptului că are un partener de viață, iar din punctul lor de vedere, lucrurile nu ar fi trebuit să se întâmple în felul acesta. Și mai mare le-a fost șocul, când a doua zi, vedeta a ieșit la film cu iubitul ei, iar oamenii nu au mai înțeles nimic.

Ei bine, una dintre edițiile America Express de zilele acestea i-a pus din nou pe jar pe fanii competiției, care nu au putut să nu remarce o ușoară apropiere între cei doi și care, de asemenea, nu au rămas indiferenți în fața schimburilor de replici dintre ei.

Cireașa de pe tort a fost momentul în care colega Laurei Giurcanu de echipă, Sânziana Negru, a dat de înțeles că influencerița nu își mai putea lua ochii de la Aris Eram, în clipa în care se aflau la careu. Mai mult de atât, ea a spus că există o chimie între ei și că a fost un schimb de inimioare acolo, pe care se pare că nu doar ea l-a observat.

Citește și:

Citește continuarea pe 9news.ro.

Vizionare placuta


Kudika
1 Noiembrie 2023
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.