Setari Cookie-uri

Femei care au incredere in ele. Poti fi si tu una dintre ele!

Femei care au incredere in ele sunt multe, dar e posibil sa nu le observi. Poti fi si tu una dintre ele, daca esti atenta la ce se intampla in jurul tau! Primul pas este sa-ti recunosti slabiciunile! Asa fac femeile increzatoare, iar apoi incearca sa fie cat mai sincere cu ele!

Vrei sa ai mai multa incredere in tine? Atunci tine minte: increderea poate fi crescuta! Primul pas este sa faci lucruri care sa iti reuseasca. Astfel, vei deveni mai increzatoare. Al doilea, sa iei exemplu de la niste femei care au incredere in ele. Cei de la Huffingtonpost.com au selectat o serie de calitati pe care le au aceste femei. Observa-le si “fura-le”!

foto interior si prima pagina: Nina Buday, Shutterstock

Calitati ale unor femei care au incredere in ele

1 Isi recunosc slabiciunile

Nimeni nu e perfect. Nici macar cele mai puternice femei care au incredere in ele. Acestea isi recunosc imperfectiunile, stiu unde pot sa faca imbunatatiri si cand sa se dea la o parte ca sa-i lase pe altii sa controleze o situatie anume.

E ineficient sa incerci sa fii perfecta in orice domeniu, iar o femeie care are incredere in ea nu are timp de pierdut cu asa ceva. Se iubeste pentru cum e ea.

Citește și:

Continuarea pe AndreeaRaicu.ro

Vizionare placuta


Kudika
13 Octombrie 2017
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.