Setari Cookie-uri

Actrița din Barbie, Margot Robbie, a achitat ratele bancare ale mamei sale, cu banii câștigați de pe urma succesului său

Margot Robbie se bucură de un succes internațional o dată cu lansarea filmului Barbie. Vedeta a dezvăluit că a achitat ratele bancare ale mamei sale, în urma succesului financiar pe care îl are.

Margot Robbie, celebra actriță din „Barbie”, a devenit una dintre cele mai urmărite și îndrăgite actrițe de la Hollywood. Ascensiunea sa fulminantă în lumea cinematografiei i-a adus și succes financiar, de care s-a folosit pentru a-și ajuta familia.

Primii bani câștigați de Margot i-au fost dedicați mamei sale, Sarie Kessler. Într-un interviu acordat emisiunii CBS Sunday Morning, actrița a dezvăluit că mama ei a luat bani din rata casei pentru a-i oferi un sprijin financiar. Margot și-a notat tot ce îi datora mamei sale și, odată ce a strâns suficienți bani, a plătit integral rata casei. Acest gest a eliberat-o pe mama sa de grijile financiare legate de casă.

„Mi-am notat tot ce ii datoram mamei mele. Ea a luat bani din rata pentru casa pentru a-mi da mie...Deci intotdeauna mi-am spus ‘trebuie sa-i dau inapoi’. Iar apoi, intr-o zi, cand am facut suficienti bani, i-am platit integral rata la casa. I-am spus ‘Mama, nu mai trebuie sa-ti faci griji pentru rata. Nici nu mai exista....

Citește și:

Sincer, oricine in pozitia mea ar face asta. Si tu ai face asta pentru mama ta”, a declarat vedeta din Barbie.

Mama lui Margot, Sarie, a fost inițial surprinsă de alegerea fiicei sale de a urma o carieră în actorie. În familia lor, existau mulți specialiști în domeniul medical și în afaceri, așa că a fost surprinsă că Margot a ales un drum atât de diferit. Însă, privind în spate, Sarie este foarte mândră de reușitele fiicei sale și a recunoscut că ar fi trebuit să aibă mai multă încredere în potențialul său.

„Eram foarte ingrijorata ca intentionai sa urmezi o cale care, pentru mine, nu avea un viitor stabil. Iar acum imi poti spune ‘Mama, ar fi trebuit sa ai mai multa incredere in ceea ce pot sa realizez. Sunt extrem de fericita pentru tine, pentru faptul ca te afli intr-o situatie in care faci ceea ce iubesti”, a spus mama vedetei, într-un interviu acordat împreună cu Margot Robbie.

Citește și:

Filmul „Barbie” în care Margot Robbie joacă în rolul principal a avut un succes uriaș și a adunat încasări impresionante încă de la lansare. Pelicula a devenit cel mai bine vândut film regizat de o femeie în istorie, obținând 377 de milioane de dolari în primul weekend de la lansare.

Vizionare placuta


Kudika
27 Iulie 2023
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.