Setari Cookie-uri

Anamaria Prodan, mărturisiri despre infidelitățile lui Reghecampf: Plângea. Își cerea iertare!

Anamaria Prodan a făcut noi dezvăluiri despre infidelitățile lui Laurențiu Reghecampf, dar și despre cum a încercat să își salveze căsnicia.

Anamaria Prodan a dezvăluit că nu a fost pentru prima dată când Laurențiu Reghecampf a înșelat-o, făcând referire la relația extraconjugală cu Corina Caciuc. Antrenorul obișnuia să facă astfel de greșeli, iar ulterior venea să-și ceară iertare, iar impresara plângea și îl ierta. Chiar dacă aceste acțiuni erau de neiertat, Anamaria Prodan îi spunea că împreună au construit ceva deosebit și îi amintea de responsabilitatea față de copii lor, cerându-i să se gândească la familie și la exemplul pe care îl dau copiilor lor.

„Nu era de iertat, nu era prima dată! Nu era prima dată! Acestea erau niște probleme ale vieții lui. Vorbeam cu el foarte mult și îi spuneam: «Tata, ți-am construit ceva ce nimeni pe pământul acesta nu o să îți mai dea! Nu mai are cum, nimeni, să construiască așa ceva! Ți-am construit ceva minunat, avem ceva minunat! Avem copii care trebuie să ia exemplu de la mine și de la noi! Avem ce nu are nimeni în țara aceasta!». Plângea. Își cerea iertare!”, a povestit impresara pentru ego.ro.

Citește și:

Cuplul a trecut prin momente dificile, iar unul dintre ele a fost episodul în care Anamaria l-a lovit pe Dan Alexa, iar au apărut speculații despre o posibilă poveste de dragoste între ei. Totuși, Anamaria afirmă că acest episod nu a avut nicio legătură cu divorțul dintre ea și Laurențiu Reghecampf și că antrenorul declarase înainte de separare că acea poveste cu Alexa nu exista și nu îi afecta relația.

„Nici el nu va putea trece niciodată. (n.r. peste relația cu ea) Infidelitatea, în viziunea mea, este forma de exprimare a bărbatului slab, care nu are încredere în el și caută confirmări și reconfirmări în femei ușoare, femei care nu contează pentru că un bărbat puternic face fericită o singură femeie și familia lui. Un bărbat puternic luptă pentru familia lui și pentru fericirea soției și a copiilor. Îți aduci aminte interviul lui Reghecampf dat cu puțin timp înainte de nebunia în care am intrat împreună? Când Ovidiu Ioanițoaia, înainte cu o lună să apară divorțul, l-a întrebat: «A avut vreo legătură povestea cu Alexa în viața voastră?». El a spus: «Niciodată! Dacă exista așa ceva, o legătură între Anamaria și Dan Alexa nu mai existam noi, eu și familia noastră!»”, a mai declarat impresara.

Citește și:

Impresara recunoaște că oamenii din fotbal știau despre relațiile extraconjugale ale lui Reghecampf, dar nimeni nu avea curajul să o avertizeze. Ea a fost cea care l-a sprijinit și l-a ajutat pe antrenor în fiecare secundă și a contribuit la succesul său. Totuși, Anamaria pare să fi luptat să mențină o imagine puternică a lui Reghecampf în public și a ținut departe de ochii curioși comentariile și speculațiile despre acțiunile lui.

„Prefața la cartea mea, «Eu sunt Anamaria Prodan», este scrisă de Laurențiu Reghecampf, este ceea ce gândea și gândește despre mine. Dacă citiți, plângeți. De asta stăteam de fiecare dată și mă uitam la el, gândindu-mă: «Este un om mult prea bun! Este, prin definiție, cumva bun, dar, prin bunătatea aceasta, cred, se rostogolește!». El nu știe să se apere, are slăbiciuni foarte mari și oamenii îl atacă exact acolo. De asta am stat atât de aproape de el, cu atât de multe probleme ale lui am luptat și am reușit foarte frumos să trecem peste ele fără ca nimeni, de frica mea, să comenteze. Oamenii din fotbal știau, dar de frica mea nimeni nu comenta! Și atunci, treceam peste ele și făceam iar un reality show, încă un sezon, ca el să crească și mai tare ca și imagine. Crescând foarte puternic ca imagine, era greu să te lovească cineva. Pe el l-au lovit doar prin ceea ce s-a întâmplat astăzi cu el”, a adăugat impresara.

Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
26 Iulie 2023
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.