Setari Cookie-uri

Certurile din relatia de cuplu. Cum dezamorsezi orice conflict in nici 5 minute!

Certurile din relatia de cuplu sunt ceva normal. Pana la urma, sunteti un barbat si o femeie din medii diferite, cu preferinte diferite si cu un mod de functionare diferit. Dar ce te faci daca certurile din relatia de cuplu sunt dese sau atat de lungi si extenuante incat lasa urme adanci? Iata solutii!

Am gasit pe YourTango strategia perfecta ca sa te calmezi in momentele tensionate. Afla si tu cum dezamorsezi orice conflict cu iubitul tau in mai putin de 5 minute.

foto interior si prima pagina: Divine Studios Shutterstock

Certurile din relatia de cuplu – opreste-le cu metoda “stop conflict”

Ai fost sau esti intr-o relatie de cuplu. Cuplurile se (mai) cearta. Oricat de compatibili sunteti si oricat de intima este relatia voastra, sigur exista puncte asupra carora nu picati de acord. Dar daca inveti sa anihilezi orice conflict, atunci relatia voastra va avea de castigat.

Certurile din relatia de cuplu pot fi stopate in 5 minute (de fiecare data) si astfel, veti avea in continuare o convietuire sanatoasa.

Cu siguranta multe dintre noi ne amintim fazele incipiente ale relatiilor noastre – asa numita “luna de miere”. Cand partenerul nu avea cum sa greseasca. Tot ce facea era dragalas, era incitant, atat fizic, cat si emotional sau psihologic. Si cu siguranta, ne amintim si faptul ca atunci ne dadeam silinta sa oprim orice conflict repede, pentru a ne relua “indragosteala”.

Citește și:

Citeste continuarea pe AndreeaRaicu.ro

Vizionare placuta


Kudika
4 Martie 2018
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.