Setari Cookie-uri

Motivul pentru care Oana Ioniță nu poate să își schimbe încă numele, deși a divorțat: E complicat...

Oana Ioniță a mărturisit că deși separarea de fostul soț este una oficială, nu poate, încă, să își schimbe numele de familie.

Oana Ioniță a trecut printr-o perioadă de viață destul de tumultuoasă în acest an. La începutul anului 2023, Oana și soțul ei, Florin Budnaru, au luat decizia dificilă de a pune punct unei relații care dura de ani de zile, depunând actele de divorț.

Procesul de divorț nu a fost unul ușor pentru cei doi. Inițial, actele de divorț au fost depuse la tribunal, dar ulterior procesul s-a mutat la notar, pentru ca, în cele din urmă, să se întoarcă la tribunal. Oana a dezvăluit pentru unica.ro că divorțul s-a pronunțat pe data de 14 septembrie, dar încă așteaptă documentul oficial care să ateste separarea. Acest lucru îi va permite să revină la numele de fată, Ioniță Oana.

"Este foarte complicat. Teoretic, eu acum sunt divorțată sau căsătorită, pentru că am înțeles că s-a pronunțat divorțul pe 14 septembrie, dar trebuie să primesc o hârtie care să ateste divorțul ca eu să pot să-mi schimb numele și să redevin Ioniță Oana. Deci, este incert tot ce se întâmplă, dar eu mă consider divorțată de când am depus actele de divorț din februarie – martie.", a declarat coregrafa pentru sursa citată mai sus.

Citește și:

Despărțirea dintre Oana și Florin s-a produs treptat, de-a lungul ultimilor ani. Oana a subliniat că divorțul a fost singura soluție viabilă, deoarece relația lor nu mai putea funcționa. â

"S-a produs o separare a noastră pe partea psihologică, fiecare le avea pe ale lui, eu eram foarte prinsă cu școala, el era foarte prins cu Maxim, un fel de dependență majoră. Eu ușor-ușor nu mai aveam foarte mult acces la Maxim și de câțiva ani nu am simțit că am un sprijin al soțului meu, să ieșim în vacanță, să ne petrecem timp împreună ca și familie, cred eu că ruptura s-a produs ușor din detalii din lucrurile mărunte până când nu am mai văzut o ieșire decât separat. Cred că e important să existe tot timpul sentimentul de iubire și de respect al amândurora. Atunci când se rupe ceva, fara scandal evident sau certuri, ceva se produce chiar și în liniște și simți că lucrurile nu mai pot evolua în cuplu, atunci părerea mea este că ori luptă împreună pentru salvarea relației, ori divorțează," a mărturisit Oana Ioniță.

Citește și:

Cu privire la custodia celor doi copii, Maxim și Isabel, Oana a dezvăluit că aceasta este comună, cu toate că Maxim, fiul lor, locuiește cu tatăl său, în timp ce Isabel a ales să locuiască cu mama. Cu toate acestea, Oana își dorește să petreacă mai mult timp cu fiul ei.

"Maxim stă la fostul meu soț și Isabel stă la mine ca și domiciliu. Custodia ar trebui să fie comună, timpul este destul de rar cu Maxim pe care mi-l împart, sper să rezolv cumva situația asta, pentru că îmi e dor de el și îmi doresc să stau mai mult cu el. Cred că orice mamă simte asta," a mai spus Oana.

Vizionare placuta


Kudika
26 Septembrie 2023
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.